Pas online de leukste retro monturen

Retro bril voor de klassieke look

retro brillen


Deze winter gaan we massaal voor de retro brillen, wat onder andere een revival van de cateye- en ronde brillenmonturen betekent. Maar ook bijzondere materialen waaronder hout en nylon zijn geoorloofd. Daarnaast zien we vooral veel kleur, van opvallende felle kleuren tot matte zachte tinten. De ombre trend (een overlopende kleur in je montuur), lijkt ook hier te zijn om te blijven.

Herinner jij je nog de grote, oversized monturen uit de jaren tachtig en begin jaren negentig? We hadden nooit gedacht voor deze trend te vallen. Je moet wel durven op te vallen met een retro bril, maar wanneer je eenmaal overtuigd bent zul je zien hoe speels en cool deze modellen staat. Combineer retro monturen met een schattig jurkje voor de ultieme sexy nerd effect of kies voor een stoere outfit voor een meer stads effect.

De beste retro bril is natuurlijk ook echt oud. Met een beetje mazzel vind je een passend exemplaar op een goede rommelmarkt of Koninginnedag. De kans op een echte merk-vintage is daar alleen niet zo groot. Het web biedt uitkomst. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een klassieke RayBan direct te passen op je eigen gezicht via de online paskamer van Trends in brillen.

Online retro brillen passen