Alles in 1 pakket bestellen

Alles in 1 pakket

Wil je ook goedkoop en snel internet, digitale TV kijken en voordelig bellen ? Dan is een alles in 1 pakket iets voor jou, door een alles in 1 pakket te bestellen bespaar je al snel 30 procent op je maandelijkse abonnementskosten. Een ander groot voordeel van een alles in 1 pakket is dat je maar met 1 provider te maken hebt, je krijgt dus ook maar 1 factuur in plaats van 3.

Je bent dus veel voordeliger uit als je een alles in 1 pakket afsluit, inmiddels bieden alle providers wel een alles in 1 pakket aan, UPC, Ziggo, Tele2, Online, KPN en Telfort zijn de grootste providers als het gaat om het aanbieden van alles in 1 pakketten.

Als je besluit om een alles in 1 pakket af te sluiten dan is het wel raadzaam om de verschillende alles in 1 pakketten te vergelijken voordat je dit definitief gaat doen. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een goedkoop alles in 1 pakket, het aanbod en de verschillen in prijs zijn dan ook groot, om nieuwe klanten binnen te halen hebben de providers leuke acties opgezet en krijg je ook bij het afsluiten van een alles in 1 pakket vaak al een leuk cadeau. Verder zijn er natuurlijk leuke welkoms acties waarbij je bv minder betaald de eerste maanden van je abonnementsperiode.

Alles in 1 pakket prijzen

De prijzen van de alles in 1 pakketten beginnen al vanaf €24,95 en lopen op tot ruim €70,- hoe uitgebreider het alles in 1 pakket is hoe meer diensten je krijgt bij dit pakket. Zo krijg je bv meer televisiezenders, kan je vaak onbeperkt bellen naar vaste nummers, krijg je Film1 bij je abonnement cadeau en heb je een super snelle internet verbinding. Ook krijg je toegang tot ‘programma gemist’ bij de uitgebreidere pakketten. Het is dus maar net wat jezelf nodig denkt te hebben als je een alles in 1 pakket gaat bestellen.

Een andere leuke bijkomstigheid is dat je met een alles in 1 pakket ook een moderne mediabox ontvangt waarmee je door middel van een App jouw favoriete programma’s op afstand kunt opnemen.

Je ziet genoeg redenen om een alles in 1 pakket te bestellen, hieronder zetten we nog even de voordelen voor je op een rij:

– een alles in 1 pakket is gemiddeld 30 procent goedkoper
– je krijgt maandelijks maar 1 factuur
– je ontvangt bij de meeste alles in 1 providers een leuk welkomcadeau