Bezoek Cadiz en geniet!


In het prachtige Andalusie ligt een nog door weinig ontdekte plek, namelijk Cadiz. De hoofdstad en haven van deze stad liggen in het zuidwesten van Spanje. Cadiz is een van de autonome gemeenschappen in Andalusie.. De hoofdstad Cadiz is de oudste bewoonde stad van het schiereiland en mogelijk van heel zuidwest Europa.

Cadiz vakantie laat u dit historische gebied ontdekken. Ook kunt u genieten van een van de aangenaamste klimaten van Spanje en Portugal. Langs de Costa de la Luz ligt kilometerslange stranden van fijn zand die over het algemeen door weinig toeristen worden bezocht.

Boek een appartement Cadiz en geniet van de vele activiteiten in zowel de gemeenschap als in de stad. De stad ligt gek genoeg op een klein schiereiland dat zich uitstrekt in de baai van Cadiz en door een brug met het vasteland is verbonden. De sfeervolle oudse binnenstad op het puntje van het schiereiland is bijna volledig omgeven door water. U kunt hier heerlijk ronddwalen tussen prachtige historische gebouwen in een doolhof van smalle straatjes die steeds uitkomen op gezellige plazas. Ook zijn er festivals die u moet bezoeken. Zoals de Carneval van Cadiz, de paardrijevenementen op het strand van Sanlucar de Barrameda en de elegante paarden fair in Jerez de la Frontera. Een deel van de provincie ligt ook in de Donana National Park en er zijn nog 5 andere natuurlijke reservaten in Cadiz.


Cadiz is ook bekend om zijn geweldige gastronomie. Ontdek de heerlijke keuken en eet gefrituurde vis en oester, garnalen etc. Drink een heerlijke rode of witte wijn bij deze maal. Dit kan nadat u een van de vele standen heeft bezocht. Bezoek de Tarifa, Valdevaqueros, Punta Paloma, Playa Bolonia, Barbate, Los Canos de Meca en nog vele andere. Op sommige stranden is het zelfs mogelijk om Afrika te zien terwijl u op het strand ligt te bakken.

Boek en bezoek nu het prachtige Cadiz.