Infraroodsauna van Fonteyn


Heerlijke warmte, compleet ontspannen en alle zorgen van u af laten glijden. Het kan in een infraroodsauna van Fonteyn. Wij hebben de nieuwste infrarood modellen van de bekende merken in huis. Onze infraroodcabines hebben bovendien de beste kwaliteit/prijs verhouding in heel Europa. Met onze 35.000 m2 showroom zijn wij uw adres op het gebied van infraroodsauna’s.

Infraroodsauna synoniem voor gezond ontspannen

Een infraroodsauna staat synoniem voor gezond ontspannen. Dit ontspannen begint al tijdens uw bezoek aan Fonteyn in Uddel, Gelderland. Wij hebben ons gehele assortiment infrarood sauna’s sfeervol uitgestald. Hierdoor zult u een betere keuze kunnen maken, mede dankzij dat u de infraroodsauna hier allemaal kunt testen. Daardoor u kunt hier duidelijk zien en beleven welk product het beste bij u past.

Fonteyn biedt alle bestaande soorten en combinaties infraroodsauna’s die in de markt worden aangeboden. Tevens bieden wij lange en korte golf infraroodsauna’s en combinaties hiervan met traditionele sauna’s. Wilt u een infrarood sauna compleet op maat gemaakt? Wij maken desgewenst een sauna naar uw wens, zodat deze exact past in uw huis.


Infraroodsauna: investering die u jarenlang genieten oplevert

Wanneer u Fonteyn bezoekt heeft dit ook een praktisch aspect. Een infraroodsauna is een mooie investering die nog jarenlang genieten oplevert. U kiest daarom voor een infrarood sauna die geschikt is voor uw specifieke wensen. Vanuit onze jarenlange ervaring adviseren wij u hier graag over, zodat u jarenlang zult genieten van uw uitgekomen wens.