iPhone 5s

De iPhone 5s is alweer enkele maanden te koop in Nederland en we kunnen nu al zeggen dat Apple met het uitbrengen van de iPhone 5s een perfecte smartphone op de markt heeft gezet. Apple heeft tegelijk met de iPhone 5s ook de kleurrijke iPhone 5c uitgebracht.

iPhone 5s

De iPhone 5s valt meteen op door de nieuwe homeknop welke een metalen ring heeft gekregen waarmee de nieuwe iPhone te ontgrendelen is, Apple heeft dit Touch-ID genoemd. Het voordeel van Touch-ID is dat je met één simpele vingerafdruk je iPhone 5s kunt ontgrendelen en je dus geen code meer in hoeft te voeren, dit kan overigens nog wel gewoon.

Verder heeft Apple de camera van de iPhone 5s verbeterd, het is nu ook mogelijk om met mindere lichtomstandigheden toch mooie foto’s te maken met de nieuwe iPhone dit dankzij de True Tone-ledflitser. Het grootste verbeterpunt is nog wel dat deze nieuwe smartphone van Apple een supersnelle processor heeft gekregen, we kunnen dit een echte krachtpatser noemen, het gaat hier om de 64-bits A7-chip welke 1 miljard transistoren heeft. Ook heeft de iPhone 5s een M7-processor, deze M7 motion coprocessor meet continue de bewegingen die de gebruiker maakt, dit is heel handig als je bv fitness apps hebt geinstalleerd op jouw iPhone. Verder ontlast deze coprocessor de A7-chip, waardoor de batterij van deze smartphone weer langer mee gaat dan van zijn voorgangers.

De nieuwe iPhone is er in 3 kleuren, namelijk in het (space)grijs, goud en zilver. In het begin toen je de iPhone 5s kopen kon was de gouden uitvoering erg populair deze was dus ook al snel niet meer op voorraad, inmiddels is de levertijd van de iPhone 5s één dag.

Inmiddels zijn er ook al mooie iPhone 5s aanbiedingen bij de verschillende telecom-providers, er zijn al iPhone 5s abonnementen waar je de iPhone gratis ontvangt bij het afsluiten van een abonnement.

iPhone 5s en 4G

De nieuwste iPhone is ook prima te gebruiken op het snelle 4G-netwerk welke op het moment in Nederland uitgerold wordt, in de randstad kan je al volop gebruik maken van het 4G-netwerk.

De iPhone 5s draait natuurlijk ook op het nieuwe iOS 7, wat vele voordelen met zich meebrengt en dankzij de 64-bits A7-chip werkt dit allemaal erg soepel en snel.

iPhone 5s prijs

Wat is nu de iPhone 5s prijs zul je nu denken. Dit zijn de prijzen welke je moet betalen als je in het bezit van een nieuwe iPhone wilt komen.
– 16GB iPhone 5s: €699
– 32GB iPhone 5s: €799
– 64GB iPhone 5s: €899

Als je iPhone besteld i.c.m. een abonnement dan ben je natuurlijk veel minder kwijt.

Zoals je kunt lezen zijn er genoeg redenen om een iPhone 5s te kopen of als je toe bent om je abonnement te verlengen te kiezen voor deze nieuwe smartphone van Apple.