Mooie Malaga!

Malaga is een heerlijke stad gelegen aan de Middellandse zee. U kunt er genieten van de vele stranden, wandelingen langs de promenade, eten in een van de vele restaurants of tapasbars langs de boulevards. Bezoek deze prachtige stad nu!

Huur een vakantiehuis Malaga en geniet van dit alles. De stad ligt in Zuid-Spanje en is omsloten door de Costa del Sol. Voor ieder is iets te beleven. De drukte van de stad, het toerisme aan de Costa del Sol en de natuur en schoonheid van Andalusie met al zijn olijven-., sinaasappel- en amandelbomen.

Huur een appartement Malaga en geniet naast een dagje strand ook in de winter van de sneeuw in de Sierra Nevada. Als u het slim aanpakt staat u s´morgens op de ski´s en ligt u s´middag te bakken aan het strand. Snuif ook wat cultuur! Bezoek de kathedraal van la Manquita. De kathedraal is een populaire toeristische bezienswaardigheid en een nationaal monument van Spanje. Anders de La Alcazaba militaire fort. Dit arabische fort werd gebouwd in de 11de eeuw door koning Badis van Granada. De Castillo de Gibralfaro is gelegen op de top van een heuvel met een spectaculair uitzicht op de stad. Bezoek dit en geniet van cultuur en landschap. Of anders de Romeinse theater van Malaga, Teatro Romano. Het Romeinse theater ligt naast het militaire fort. Anders het museum en tevens geboortehuis van Pablo Picasso. U ziet waar deze meester is opgegroeid. Bezoek de Plaza de Toros. Het stierenarena van Malaga. Het is gebouwd in de jaren 1974 tot 1876 door Joaquin Rucoba en biedt plaats aan ruim 14.000 mensen. Nog meer oties zijn de Paseo del Parque, Mercado Ataranzanas, Palacio Episcopal, Palacio de la Aduana etc etc.

Malaga ligt in het zuiden van Spanje en heeft een aangenaam mediterraan klimaat. Dit gaat heel het jaar door. Dit betekent een mild klimaat in de winter en heerlijk warm in de zomer. Met een blauwe zee en temperaturen van 25 ervan.

De stranden van Malaga hebben een lengte van ongeveer 15 km. Van oost naar west vindt u de stranden van El Candado, Las Acacias, Banos del Carmen, La Malagueta, San anders, La Misericordia, Guadalhorce en Guadalmar.

Bezoek Malaga nu en maak kennis met al deze mogelijkheden!