Ontstoppen van uw afvoer


Wat is dat toch altijd vervelend, een verstopte afvoer. Dan moet u weer naar de winkel voor ontstoppers en moet u dat weer in uw afvoer gieten. Is het daarna goed en werkt uw afvoer weer, dan is het probleem opgelost. Komt de verstopping weer terug dan moet u een specialist inschakelen. Dan is de verstopping te groot. Als de verstopping te groot is dan zullen ontstoppers vaak maar tijdelijk helpen. schakelt u daarom een expert in en laat het oplossen. De experts kunnen zo zien waar de verstopping zich bevindt. Zo kunnen ze gericht aan de slag gaan en hebben uw afvoer zo weer als van ouds gerepareerd.

Riolering leegpompen

Mocht uw riolering verstopt zitten, dan kunt u een expert inschakelen en uw riolering leegpompen laten. Op die manier kunnen de experts beter bij de verstopping en zal de verstopping ook beter weg te werken zijn. Mocht u daarom een verstopping hebben in uw riolering, twijfel dan niet en schakel een expert in die u verder kan helpen. De experts hebben de verstopping vaak zo verholpen en kunt u weer gewoon uw gang gaan en weer een was draaien en naar het toilet gaan.


Afval in het riool

De rioleringsexperts komen jammer genoeg veel te vaak tegen, afval in het riool. Afval in het riool behoort in de afval bak thuis. Ga correct met uw riolering om en gooi er geen dingen in die er niet in thuis horen. Dat zijn dingen zoals vuilwater, ontlasting en WC papier zijn dingen die u gewoon door kunt spoelen zonder enig probleem. Afwijkende dingen zoals luiers, olie en vetten, kattenbak korrels, condooms, damesverband, voedsel resten, chemische resten en verf behoren allemaal niet in uw riolering thuis. Wees daarom voorzichtig met wat u weggooit door het toilet. Spoelt u alleen door wat er in uw riolering thuis hoort.