Tegelzetter tips

Bent u toe aan een nieuwe look voor in de badkamer? Dan kunt u wel een aantal tips gebruiken om uw badkamer zo mooi en zo gemakkelijk kunt betegelen. Als u tegels koopt voor in de badkamer, zorgt u er dan voor dat het batchnummer op alle dozen het zelfde zijn. Dit houdt in dat alle tegels in de dozen de zelfde kleur hebben. Staat er geen batchnummer op, gebruik bij het betegelen dan van alle dozen tegels. Houdt u ook rekening met een goede overgang als u meerdere muren moet betegelen. Het is daarom verstandig om van te voren een legplan op te stellen. Zorgt u als alles is betegeld voor een mooie afwerking, dat bepaald namelijk uiteindelijk uw eindresultaat.

Ervaren tegelzetter

Heeft u nog nooit tegel gezet en wilt u hier ook niet aan beginnen? Dan kunt u beter een specialist inschakelen, een ervaren tegelzetter die het voor u kan leggen. De specialisten leggen dagelijks tegels dus die zijn ervaringsexpert. U kunt deze experts zoeken op het internet of bij u in de buurt. Maar neemt u altijd even contact op met de specialist van te voren. Als u er een goed beeld bij krijgt, kunt u de klus wel aannemen. Krijgt u bij een bedrijf een slecht beeld, dan kunt u de klus beter door een ander bedrijf laten doen. Dit voor het beste resultaat in uw badkamer.

Tegelwerk in uw badkamer

Het tegelwerk in uw badkamer geven de uiteindelijke uitstraling in uw badkamer. De tegels kunnen uw badkamer een lichte of donkere uitstraling geven. Wilt u voor een warme uitstraling gaan? Neemt u dan een rode tint voor in uw badkamer. Wilt u dat uw badkamer een ruimtelijke uitstraling krijgt kunt een witte tegel nemen. Door het witte lijkt uw badkamer extra groot. Met kleur kunt u heel veel doen in uw badkamer