Tegoedbon maken


Als je een tegoedbon wilt maken, dan zul je verschillende tactieken kunnen gebruiken. Je kunt de informatie voor de tegoedbon maken van het internet halen, maar je kunt het ook helemaal zelf doen. Bepaal voor jezelf wat handig is!

Tegoedbon maken met behulp van paint en word en zo, is heel handig. Het is bovendien ook nog eens leuk om te doen. En als klap op de vuurpijl vindt degene die de tegoedbon krijgt het vaak ook leuk, omdat het  toch iets persoonlijks is. Gewoon geld geven kost minder moeite, daarom vinden mensen het leuker als je er wat tijd in steekt. Nou, het is zo makkelijk, eigenlijk is dat dus niet zo. Maar dat hoeven de mensen niet te weten.

Je kunt ook een waardebon maken. Een waardebon is hetzelfde als een tegoedbon, alleen net anders. Nouja, eigenlijk helemaal niet. Maar je kunt in ieder geval op het internet ook verschillende tools vinden, waar je de tegoedbon gratis kunt maken. Je vult een leuke tekst in, of misschien staat die tekst al in die tool, en er komt iets leuks uit rollen. Vervolgens druk je het af en je hebt je tegoedbon, of je waardebon. Leuk? Jazeker, want op deze manier hoef je er helemaal niks aan te doen. Je moet er alleen voor zorgen dat er genoeg inkt in je printer zit. En ohja, het papier mag ook niet op zijn ;).


Een tegoedbon is dus zeker leuk om te maken, maar de ontvanger vindt het vaak ook leuk. Dat is een korte samenvatting van dit artikel. Als je een waardebon maakt, check je of de tekst iets persoonlijks heeft. Dan wordt het helemaal origineel, een tegoedbon waar nog wat langer over nagepraat wordt op familiefeesten is natuurlijk veel leuker, dan een waardebon waar niemand het meer over heeft! Succes met het maken!