Zichtbare kaaklijnen


Je gezichtsvorm wordt onder andere bepaald door de kaak- en kinlijn. Dit is dus een belangrijk onderdeel voor het gezicht. Hoe je gezicht staat, is dus afhankelijk van zowel de kaaklijn als de kinlijn. Wanneer je nog jong bent, hoef je je daar uiteraard nog geen zorgen over deze lijnen te maken.

Maar helaas, naarmate de mens ouder wordt, verliest de huid haar elasticiteit waardoor de kaak- en kinlijn komt te vervagen. De kaakhoek verdwijnt en zo ontstaan de o zo gevreesde bekende hamsterwangen. Daarnaast ontstaan er ook nog eens rimpels waardoor je er veel ouder komt uit te zien dan je eigenlijk bent en voelt. Geen pretje dus, dat ouder worden. Naast al deze ellende krimpt ook het bot van de kaak waardoor het gezicht ook een iets andere vorm krijgt. Een complete ramp dus.

Maar voor al deze zorgen is daar nu dé oplossing. Namelijk de kaaklijn verstrakken. Dit laten verstrakken kan met een opvulmiddel. Ook wel bekend onder de naam Filler. Filler is een middel dat ervoor zorgt dat de leegte onder de huid zodanig weer wordt opgevuld dat de huid er weer gezond eruit komt te zien en de strakke lijnen weer zichtbaar worden.


Een behandeling van de kaak- en kinlijn is zo gedaan. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt voor ongeveer twaalf maanden aan. De kaaklijn opvullen is dus een manier om je gezicht weer de oude vorm te geven. Maar daarnaast ook je oude leventje waar je er weer als herboren doorheen kan.