De zomervakantie in Spanje : een goede motivatie voor nu

Niets is zo leuk dan je vakantie plannen. We zitten nu alweer in februari en over ongeveer 4 maanden is het alweer zomervakantie. Wat gaat de tijd toch snel! Waar ben je van plan je zomervakantie door te brengen? Ondanks dat je het zo druk hebt, is dit zeker iets waar je even bij stil moet staan. Want voor je het weet is het al zomervakantie en heb je nog geen reis geboekt.

Wil je dit jaar niet zo ver van huis maar toch het gevoel hebben dat je op vakantie bent? Dan is een vakantie in Spanje de ultieme land van bestemming. Spanje is een land voor jong en oud dat veel te bieden heeft. Van de prachtige witte stranden met de blauwe zee tot de beeldige bezienswaardigheden waarbij je jouw ogen bij uitkijkt. Natuurlijk mogen ook de winkelcentra niet ontbreken waar het niet zo gek is dat je aan het einde van de dag met tien tassen naar buiten komt.

Welke bestemmingen in Spanje je kiest, hangt dus helemaal af van jouw eisen aan de vakantie. Lig je liever elke dag op het strand te bakken, shop je je helemaal suf of ben jij een ware kunstliefhebber en struin je liever alle kunstwerken en musea af?

Naast de verschillende activiteiten is één activiteit die bij elke Spaanse vakantie hoort. Namelijk genieten van de culinaire Spaanse gerechten. Er bestaan verschillende regionale keukens in Spanje. Wat je precies voorgeschoteld krijgt hangt dus af van de regio waarin je je bevindt. Probeer eens de Paella zoals die hoort te zijn en de dag beginnen met het dippen van churros in chocoladesaus is daar de gewoonste zaak van de wereld. Voor ons misschien iets te gek, maar hé we zijn immers op vakantie en dan mag dat ook wel.

Dus, zie jij jezelf al helemaal in Spanje ronddwarrelen? Altijd leuk, zo’n vooruitzicht op een geweldige vakantie. Dit kan een goede motivatie zijn om de komende maanden nog eens flink aan de slag te gaan om vervolgens heerlijk te kunnen genieten van je lang, welverdiende vakantie. Dus waar wacht je nog op? Boeken die vakantie!