Nieuw: Crespo Compact kampeerstoel

Als je gaat voor een actieve vakantie, dan kan je denken aan een heerlijke kampeervakantie midden in de natuur. Dan heb je natuurlijk je basisbenodigdheden mee en heb je maar beperkte ruimte. De nieuwe Crespo stoel speelt daarop in. Nieuw in de serie van Crespo zijn de Compact kampeerstoelen. Deze nieuwe stoelen worden gemaakt in de meeste verkochte modellen en zijn verkrijgbaar als:

Crespo AL-215/40 Compact
Crespo AL-237/40 Compact
Crespo  AL-240/40 Compact

De nieuwe stoelen zijn een noviteit op het kampeergebied voor het seizoen van 2014.
De stoelen zijn (nu nog) alleen verkrijgbaar in de kleur donker grijs (Crespo kleurnummer: 40).

Noviteit Crespo Compact

Uniek aan deze kampeerstoelen zijn de in hoogte verstelbare hoofdsteunen. In tegenstelling tot de andere Crespo stoelen, met een vaste hoofdsteun, zijn de nieuwe stoelen voorzien van hoofdsteunen welke traploos in hoogte verstelbaar zijn. Zo biedt de hoofdsteun voor iedere kampeerder de juiste ondersteuning. Bovendien zijn de stoelen kleiner in verhouding tot de normale Crespo stoelen. Dit scheelt ruimte onderweg. Ze nemen tot wel 50% minder ruimte in dan andere kampeerstoelen!

Crespo

Crespo is al jarenlang marktleider op het gebied van kampeermeubelen. De producten van Crespo zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om mee te nemen op de kampeervakantie; ze zijn licht en klein op te vouwen. In het assortiment van Crespo zit veel variatie qua formaat én kleuren. Voor iedereen is er een passende stoel.

Crespo bij FavorietXL

FavorietXL heeft een groot assortiment Crespo kampeermeubelen, waaronder kasten, kampeerstoelen, tafels en nog veel meer! Kijk snel in onze webshop.