Windsurfen in Dénia

Kent u dat gevoel wanneer u in een achtbaan zit? Wanneer de adrenaline omhoogschiet. Dat hormaan dat zorgt voor die kick bij die rit? Kunt u daar geen genoeg van krijgen en houdt u niet van een rustige vakantie? Dan heeft u nog nooit gehoord over Dénia. De lange kust aan de Costa Blanca ligt niet stil tijdens de warme zomermaanden. Het water ligt vol met surfers, windsurfers, kitesurfers, zeilen.

Dénia ligt in het Zuiden van Spanje, de stad ligt in de provincie Alicante en ligt aan de Costa Blanca. De Costa Blanca heeft een 20 kilometer lange kust. In Dénia zijn verschillende activiteiten te doen voor de gene die wel van avontuur en spanning houden tijdens de vakantie. Dénia heeft een groot aanbod aan verblijven, appartementen huren Denia. De stad kent warme zomers tussen de 25 en over de 30 graden.

Vanaf pasen tot en met eind September komt de Costa Blanca tot leven met de vele mogelijkheden tot watersportactiviteiten. Er zijn tientallen verschillende scholen waarbij cursussen te volgen zijn voor de verschillende watersportactiviteiten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de materialen te huren en zelf op het water te genieten zonder het huren van duur materiaal. Er zijn mogelijkheden bijvoorbeeld, vakantiehuis huren denia. Waarbij u de materialen zonder zorgen in uw eigen vakantiehuis kunt laten staan.

Ook voor de andere gezinsleden die van een minder actieve vakantie houden is er wat te doen in Denia. Denia is geen bekende toeristenplaats waar u op elke hoek van de straat een patatje oorlog kunt scoren. Het is een kleine stad met 40,000 inwoners. Het is een zeer geschikte vakantie plaats als u even helemaal weg wilt uit Nederland. Hier kunt u genieten van het echte Spanje. Waar Denia bekent omstaat, is haar kasteel. Deze steekt boven de stad uit. Als u het kasteel wilt bezoeken is het alleen handig rekening te houden met de openingstijden.

De haven van Dénia heeft meerdere functies, ten eerste komt het verse vis hier binnen, Daarnaast haar jachthaven. Ten slotte is Dénia de plek om naar de Balearen te reizen. Via de haven kunt u opstappen naar Mallorca, Ibiza of Formentera te gaan.

Aan de andere kant bevindt zich de oude stad van Dénia. Waar de winkels en restaurants zich bevinden, deze liggen aan de boulevard. Ligt u man de hele dag in het water? Voor vrouwen is er genoeg te doen om zich de hele dag te vermaken bij de winkels.

Kunt u ook niet meer wachten tot het zomer is?