Samen genieten bij het vuur

De meteorologische lente is weer begonnen en dat betekent dat we zo langzamerhand kunnen gaan denken aan de terrasjes, lekker in de tuin zitten en het boeken van onze vakantie. Opties genoeg om onze vrije tijd te besteden. En dan hoeft u nog niet eens ver weg te gaan.

Ook thuis heerlijk toeven

Wat te bedenken van uw eigen achtertuin? Wellicht heeft u geen groot zwembad in de tuin of een boot aangemeerd aan uw steiger. U zoekt het kleiner. Er zijn verschillende manieren om het voor u thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Stelt u zich voor: U zit samen met uw geliefde in de achtertuin na te genieten van het diner als het langzaam donker wordt. Het is wel lekker nog, maar het begint wat frisser te worden. U bent genoodzaakt om op te staan en wat warmers te pakken voor elkaar om aan te trekken om het niet koud te krijgen. Is daar geen alternatief voor?

Samen bij de vuurkorf

Maar natuurlijk wel! En dat hoeft echt niet veel te kosten. Er zijn tegenwoordig genoeg voordelige vuurkorven te vinden of andere leuke verzinsels voor in uw tuin om het aangenamer te maken. En zegt u nu zelf, dat is toch genieten? Voor weinig geld heerlijk genieten met een glaasje en een hapje bij het vuur. Dat is het vakantiegevoel ten voeten uit.

Pas wel op!

Met een vuurkorf in uw buurt is het net even gezelliger en u blijft er lekker warm bij, maar let wel op. Vuur blijft nu eenmaal vuur, dus plaats de vuurkorf wel zo dat hij niet kan omvallen. Zorg er verder ook voor dat brandbaar materiaal uit de buurt blijft van de vlammen om ellende te voorkomen. Denk erom dat kleine kinderen op afstand van het vuur blijven en als het gaat waaien moet u extra alert zijn. Als u daar op blijft letten kan er feitelijk niets mis gaan en kunt u gewoon genieten deze zomer.