Themaparken in Mallorca

Na een paar dagen op het strand of bij het zwembad te hebben gebakken, is het wel tijd voor wat actie. Wil je tijdens de vakantie met je gezin een bergtocht maken op de fiets of zullen we het sportieve toch maar laten voor thuis in de sportschool? Natuurlijk zijn er genoeg andere actieve dingen te beleven in Mallorca. Heeft u zin om al uw werkstress van het afgelopen jaar eruit te gillen in de achtbaan of een dagje genieten in een waterpark?

Het interactieve attractiepark Katmandu is de perfecte manier om een dagje met de kids te genieten. Het park ligt in het Zuiden van Mallorca in de plaats, Magalluf. In het park kun je genieten met de kids van een prachtig 4D theater, wanneer je met wat oudere kinderen bent, kunnen jullie gillen in het spookhuis, deze is uitsluitend geschikt voor kinderen boven de 11 jaar of op de gemene boeven schieten in het wilde westen. Met huis huren Mallorca kunt u verschillende accomodaties vinden die plek hebben voor het hele gezin. Tijdens de zomermaanden is het park geopend van 10 uur s´ochtends tot 1 uur s´nachts.

Zijn u kinderen echte waterratten en kunt u zelfs zomers ook niet uit het water blijven? In de bekende plaats op Mallorca genaamd, El Arenal ligt het waterpark Aqualand waar u de hele dag kunt genieten van verschillende soorten glijbanen. Heeft u na een dagje zwemmen en glijden nog steeds niet genoeg van zwembaden? In Mallorca zijn verschillende mogelijkheden, villa huren Mallorca waar vakantie villa´s met een privé zwembad te vinden zijn voor betaalbare prijzen. Het waterpark zal dit jaar half Mei alweer geopend zijn. Daarnaast zijn er vele zonnebedden als u toch niet zo een fan bent van glijbanen en actie.
het avontuurpark la Reserva in Mallorca Bron: lareserva.es

Voor de families die meer van Avontuur en Outdoor activiteiten houden of voor jongens met veel energie, is het Natuurpark La Reserva een perfecte gelegenheid om een dagje door te brengen. Er zijn vele activiteiten te doen hier zoals, rotsklimmen, mountainbiken, schatzoeken of heerlijk zwemmen in het zwembad naast een waterval. Ook zijn er verschillende shows met onder andere een adelaar. Er zijn plekken waar heerlijk gepicknicked kan worden.