Touch Screen bedienen met je eigen handschoen

Het blijft vervelend die winter, het is te koud om je handschoenen thuis te laten, maar met handschoenen aan kun je niet het Touch screen van je telefoon bedienen. Er zijn al wat langer speciale handschoenen voor op de markt, maar je gebruikt toch liever de handschoenen die je al hebt. Daar hebben ze nu wat op gevonden. Een soort nagellak die je aanbrengt op de vingertoppen van je handschoen. Met deze speciale laag reageert ieder Touch Screen op je handschoenen.

Deze zogenaamde Nanotips bieden twee soorten aan, voor de verschillende handschoenen die er zijn. Zo heeft een harde handschoen een andere Nanotip nodig dan een zachte handschoen. Deze witte nagellak is aan te brengen op rubber, nylon, leder en Gore-Tex. Een potje van deze lak is goed voor ongeveer 30 vingertoppen te lakken. Het voordeel is dat de laag niet hard wordt. Zo blijft het bedienen van je smartphone fijn werken. Het is ook nog eens waterbestendige lak en het blijft twee tot drie maanden op de topjes zitten. Je kunt dus een hele tijd vooruit met een enkel potje lak.

Dan heb je nog een blauwe lak, die is bedoeld voor andere materialen zoals katoen en wol. Het blijft helaas wat minder lang zitten, een tot twee weken. Dit potje heeft een inhoud die genoeg is voor 20 vingertoppen. Ook deze lak blijft zonder hard te worden comfortabel op je handschoenen zitten. Zo kun je dus van iedere handschoen een Touch glove maken. Nog een goede tip, je gebruikt waarschijnlijk niet al je vingers op je telefoon. Dus door slechts enkele vingers van je handschoen in te smeren, houd je meer lak over om de laag in de toekomst te vernieuwen. Zo kun je dus extra lang doen met de lak. De potjes zijn via internet verkrijgbaar. Zoals bij de nagel groothandel.