Vochtbestrijding

Heeft u het wel eens meegemaakt dat u op de bank zit en u constateert dat het behang los laat, het stucwerk is aangetast, er hangt een muffe lucht of er staat veel condens op de ramen. Dit zijn allemaal kenmerken om vochtproblemen te herkennen. Het is van groot belang om tijdig alle vochtproblemen aan te pakken want uiteindelijk, hoe langer u wacht met het aanpakken van deze problemen, hoe meer de problemen zich zullen opstapelen. Tevens is het ook belangrijk voor uw gezondheid om de vochtproblemen aan te pakken want overtollig vocht kan uiteindelijk leiden tot schimmel en dit kan uw gezondheid aantasten. U kunt hiermee niet alleen een heleboel schade voorkomen maar ook de hoge kosten om alle problemen te herstellen worden beperkt tot het minimum.

Vochtproblemen aanpakken
Er zijn een aantal methoden om alle vochtproblemen te bestrijden, een enkele hiervan zijn: injecteren of  impregneren. Met de injectie methode worden de vochtproblemen doelgericht opgelost. Bij het impregneren worden de poriën gevuld van het gebouw, het aanzicht van het pand veranderd niet. Door middel van deze methode wordt vorstschade voorkomen en dat is wat de mensen willen want vorstschade is de afgelopen jaren een toenemend probleem.

Lekkage in de kelder
Iedereen die in bezit is van een kelder heeft het vast en zeker wel eens meegemaakt, vochtproblemen in uw kelder. Een kelder is erg gevoelig voor vochtproblemen, bij overmatige regenval loopt het water al snel uw kelder binnen omdat een kelder altijd onder de grond ligt. Het is daarom belangrijk om uw kelder waterdicht te maken en de problemen niet te laten herhalen. Er zijn een aantal systemen om de problemen in de toekomst te laten herhalen:

– Optrekkend vocht bestrijden
– Injecteren
– Binnekant van een kelder waterdicht maken
– Vochtscherm aanbrengen

Wilt u verholpen worden met alle vochtproblemen? C. Kornuyt BV is gespecialiseerd in het weghalen van alle vochtproblemen en lost dit graag voor u op!