Botox door heel Nederland

Botox is al een tijdje een hot item en wordt steeds populairder in Nederland. Men kan het gemakkelijk zien aan de hoeveelheid klinieken die als paddenstoelen uit de grond schieten. Zo kan men bijvoorbeeld Botox in Rotterdam, botox in Amsterdam en Botox in Venlo laten inspuiten. Men hoeft dus niet meer ver te rijden voor een behandeling.

Een botox behandeling is dan ook zeer snel uitgevoerd. Een afspraak bij de tandarts kan langer duren dan een botox behandeling. Uiteraard wordt er in deze klinieken niet alleen met botox gewerkt aangezien botox voornamelijk een spierverslapper is. Om rimpels op te vullen gebruikt men voornamelijk fillers. Deze fillers worden in de rimpels zelf gespoten om zo de rimpels wat minder diepte te geven. Een filler behandeling, ook wel een hyaluronzuur behandeling genoemd is net zo snel tijd klaar een botox behandeling.

Deze twee behandelingen kunnen elkaar vaak aanvullen, zo wordt er dan eerst met botox gewerkt om de spieren wat te ontspannen, daarna worden deze rimpels iets aangevuld met fillers zodat de rimpels worden opgevuld en het beste resultaat wordt behaald. De effecten na deze behandeling houden ongeveer tot 12 maanden aan. Deze behandeling kan gebruikt worden om voorhoofdrimpels en kraaienpootjes weg te halen.

Deze behandelingen zijn ook niet alleen nog maar voorbestemd voor de welgestelden van Nederland. De behandelingen zijn flink goedkoper geworden waardoor de gewone man of vrouw al sneller een behandeling kan laten uitvoeren. Voor een hyaluronzuur behandeling of een botox behandeling is men meestal enkele honderden euro’s kwijt. Het ligt er uiteraard volledig aan hoeveel men wil laten veranderen en bij welke kliniek men langsgaat.