Kleding maakt de man

Je zult het vast vaak gehoord hebben; de kleding maakt de man. Dit is deels ook waar want wanneer je je goed kleedt zul je goed in je vel zitten en dat wordt direct opgemerkt door je omgeving. Wanneer je kleding draagt waar jij je prettig en goed in voelt, zal dat direct een positieve invloed hebben op je zelfvertrouwen. Kleding die je al heel lang draagt of bijvoorbeeld kleren die te wijd of te strak zitten, zorgen er vaak voor dat we wat onzeker worden. Soms vinden we dat het tijd is voor een compleet nieuwe stijl en dan is het even zoeken wat we precies willen. Het gaat er eigenlijk allemaal om hoe jij wilt overkomen; speels of misschien wat zakelijker?

Shoppen en advies

Wanneer je gaat shoppen kun je je laten adviseren door verkoopmedewerkers. Echter werken in veel kledingwinkels tieners/jongeren. Vaak gaat het om een bijbaantje en kunnen ze je niet echt goed helpen, geen goed idee dus. Als je je toch wil laten adviseren door een verkoopmedewerker kun je beter naar een wat duurdere kledingwinkel gaan, zoals de bijenkorf. Het personeel wordt daar goed getraind en kan je helpen bij een nieuwe kledingstijl. Ten slotte is advies gratis, je hoeft niks te kopen dus dat is mooi meegenomen!

Sieraden

Om je stijl een ‘finishing touch’ te geven kun je sieraden dragen. Echter kan ik het je aanraden om als man het lekker simpel te houden en het niet te gek maken, we blijven ten slotte mannen! Een mooi horloge of een armband kan het verschil al maken dus neem iets wat bij jou past. Op 123gold.nl vind je sieraden van hoge kwaliteit. Sieraden zijn echter niet nodig voor je nieuwe look!

Schoenen

Schoenen zeggen ook heel veel over de man. Het lijkt me in ieder geval duidelijk dat je geen sportschoenen meer kunt dragen! Verder maakt het eigenlijk niet heel veel uit wat voor schoenen je koopt, als het maar matcht met de rest van je outfit.