Zo snel mogelijk het lichaam waar u van droomde?

Nu het zomerseizoen weer voor de deur staat beginnen veel mensen zich weer druk te maken over het ‘buikje’ en de ‘bandjes’. De temperaturen stijgen en de verhullende kleding krijgt weer een mooi plekje in de kledingkast toegewezen. Wat we willen is er zo goed mogelijk uitzien als we paraderen over het strand, maar daar moeten we natuurlijk wel wat voor doen. En daar haken de meesten af.

Angst voor de sportschool

Veel mensen moeten er niet aan denken om zwetend en ploegend gezien te worden in de sportschool met hun veel te vette lichamen, tussen al die afgetrainde ervaren buurtgenoten. Het begin moet er nu eenmaal zijn, maar de eerste stap is nu eenmaal een zware voor velen onder ons, dat blijkt. We denken snel voor paal te staan en daarom blijven we liever weg.

Thuis sporten is de oplossing!

Gelukkig zijn er nog vele opties over. Wat te denken van een rondje hardlopen in de vroege morgen (als niemand ons ziet) of elke dag met de fiets naar het werk. Een goede voeding is uiteraard belangrijk. Anders heeft het meer bewegen en sporten weinig zin. Het gedroomde lichaam krijgen we echter niet van alleen een goed dieet en wat meer beweging. Voor de echte doorzetters zijn er complete trainingsprogramma’s om af te vallen en waarmee spieren gekweekt kunnen worden beschikbaar. Zo hoeft u de deur niet uit, traint u heerlijk zelfstandig zonder anderen om u heen en is het ten slotte nog voordeliger ook. Alles op uw eigen tempo en u vult zelf de tijden in. U start en stopt wanneer u maar wilt, alles is prima in te delen naar uw eigen voorkeuren.

Niet alles geloven

Het is natuurlijk waar wat vele aanbieders de mensen doen laten geloven. De gewenste beachbody als resultaat zal niet binnen enkele weken al bereikt zijn. Maar wel is waar dat de doorzetters zeker een prima resultaat kunnen boeken als zij rekening houden met een goed dieet en het trainingsschema strikt volgen. Wie weet nog net op tijd voor de eerste stranddag van dit jaar aanbreekt.