Hoe ga jij je moeder verrassen?

Het is alweer bijna moederdag en dat betekent dat er iets verzonnen moet worden als cadeautje. Hier volgen een aantal tips voor mensen die niet te veel willen spenderen, maar toch niet met lege handen aan willen komen.

Bloemen

Al sinds mensenheugenis doen bloemen het goed bij vrouwen, dat is wel bekend. En dan hoef je heus niet met een bos dure rozen aan te komen. Een leuk boeketje van rond de 10 euro is vast al voldoende om een glimlach te toveren op haar gezicht. Het gaat om het gebaar en dat weet ze al te goed. Heb je geen zin om langs de winkel te gaan dan zijn er tegenwoordig trouwens zat opties om te laten bezorgen, wel zo makkelijk.

Parfum

Een andere goede optie die van succes verzekerd is, is het lekkere geurtje of iets van een douchepakketje. Deze verschillen wel in prijsklasse ook, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Op veel verschillende sites kun je trouwens ook sparen voor gratis parfum. Dat zou helemaal goed uitkomen, wellicht een optie voor volgend jaar, als je nu nog zou moeten beginnen met sparen.

Welness

Komt je moeder wel eens in een sauna of iets dergelijks? Dan zou je kunnen denken aan een verwenpakketje, een dagje wellness is leuk om te doen. Je kan haar samen met je vader wegsturen of met een vriendin. Kan ze er even tussen uit en helemaal opknappen.

Niet doen

Een aantal dingen die je vooral niet moet geven zijn huishoudelijke apparaten, waarmee je duidelijk maakt waar je moeder naar jouw idee goed voor is. Beetje ongepast. Ook gewoon wat geld geven is niet netjes en getuigd van weinig originaliteit. Het moet echt een cadeau zijn speciaal voor je moeder, het is haar dag dus liever ook geen dingen geven voor het hele gezin, dat kreeg jij ook niet voor Sinterklaas of Kerst vroeger!