Ketting online kopen

Online spullen bestellen wordt steeds makkelijker. Mensen hebben steeds minder tijd om een dag te gaan shoppen en hebben een grote gemakzucht nu alles op internet verkrijgbaar is. Ook sieraden zijn op internet te vinden. Koopt u deze zomaar op internet? Of gaat u toch eerst naar een winkel om het sieraad te passen?

Kettingen en colliers zijn er ook in verschillende maten, deze worden vaak op internet gegeven. Er zijn 5 standaard maten; tot 40 cm wordt een choker genoemd, deze sluit nauw om de hals. Deze maat accentueert de hals en kaaklijn. Dan 40 tot 45 cm, de prinsesketting, deze komt over het sleutelbeen. Dit is een lengte waar een hanger goed bijpast. De volgende lengte is 46 tot 60 cm, de matinée ketting, deze hangt net boven het decolleté en daarom accentueert deze maat ketting ook dit gedeelte van het lichaam. Als volgt de opera ketting met een lengte van 61 tot 85 cm. Deze ketting is op meerdere manieren te dragen, u kunt deze één maal om uw nek doen, maar ook twee keer. Als laatste de rope ketting, vanaf de 85 cm. Dit is een lange ketting met eindeloos veel mogelijkheden. Als u een dikkere hals heeft dan gewoonlijk dan kunnen deze lengtes anders vallen, maar zo wordt vaak de richtlijn gegeven op internet. Zo zou u dus een ketting en maat uit kunnen kiezen en de ketting of het collier online kopen.

Of gaat u toch liever eerst naar een winkel en de ketting of het collier passen? Hiervoor wordt vaak gekozen, maar waarom dan toch het online kopen? Vaak is dit gemakzucht of het zoeken naar de goedkoopste. In een winkel krijgt u alle service en wordt u fijn behandeld. U krijgt er advies en het wordt bij het kopen mooi voor u ingepakt. Het kopen in een winkel brengt veel meer beleving met u mee dan online. U kunt in een winkel verschillende kettingen passen en precies aangeven naar wat u zoekt.