Atelier Cober verkoopt met trots de exclusieve trouwringen van het Duitse merk Niessing

De kwaliteit van het weglaten, daar staat het Duitse merk Niessing om bekend. Zonder poespas maken zij de meest prachtige handgemaakte trouwringen. Bij Niessing begrijpen ze hoe speciaal het uitzoeken van een trouwring is voor hun klanten. Ze zien al hun trouwringen als ‘een ring met een relatie’. De liefde voor het vak is dan ook terug te zien in de volledige collectie. Want wie een ring van Niessing draagt, heeft niet zomaar een ring om zijn vinger. Alle ringen zijn ware kunstwerken, ontworpen door kunstenaars.

Bij Niessing wordt de traditionele ring gewaarborgd. Maar Niessing is zeker niet ouderwetst, op prachtige wijze worden er nieuwe aspecten aan de ringen toegevoegd. Al ruim 135 jaar staat het merk Niessing bekend om hun ervaring in het werken met waardevolle metalen. De kunstenaars die bij Niessing werken hebben allen het talent om een ring persoonlijk te maken. Het begint met een idee, een gedachte, een verlangen en groeit uiteindelijk uit tot een prachtig resultaat. Bij Niessing vindt u een geweldige balans tussen vakmanschap en moderne technologie. Het bedrijf blijft bij zijn traditionele basis, maar breidt deze uit met de mooiste aanpassingen die de hedendaagse techniek hen biedt. Bij Niessing draait het om unieke designs, om dit te bereiken leggen ze de focus op de kleinste details. De vorm van de ring is van groot belang, pas wanneer iedereen hier tevreden mee is, dan is de ring klaar.

De ontwerpers van de Niessing collectie hebben een bijzondere kijk op het vak. Zij denken in eenvoud en brengen deze eenvoud vervolgens tot spectaculaire hoogte. Met de mooiste materialen creëren zij exclusieve juwelen. Wie een tijdloze ring wil, van hoogstaande kwaliteit zal zich in de Niessing collectie zeker thuis voelen.

Bij goudsmid Cober in de houtstraat te Oss is een uitgebreide collectie trouwringen te vinden van dit kwalitatief hoogstaande merk uit Duitsland.