Bankstel: Bank en Fauteuil

 

Je ziet het tegenwoordig niet meer zo vaak als vroeger, maar het is toch nog steeds erg hip om in plaats van een hoekbank te kiezen voor een los bankstel met één of twee fauteuils daarbij. Hoekbanken worden in het algemeen vaak aangeschaft omdat dit een erg handig en mooi meubel is en ook nog een plek geeft aan genoeg mensen om te zitten.

Mensen die juist geen hoekbank willen, en willen kiezen voor een los bankstel met een aantal fauteuils erbij moeten wel een grote ruimte tot hun beschikking hebben. Een losse bank met bijvoorbeeld twee fauteuils neemt veel meer ruimte in beslag dan een hoekbank en heeft toch zit plek voor een zelfde aantal mensen. Helaas is het dus niet voor iedereen weggegeld om een bankstel en een fauteuil aan te schaffen.

Waar koop je een fauteuil?

Een fauteuil kun je op verschillende plekken in Nederland kopen. Allereerst moet je je afvragen of je de fauteuil hetzelfde wil laten zijn als je bankstel. Indien dit niet het geval is kan je natuurlijk een fauteuil kopen welke compleet anders is dan je bankstel. Op de website van florisvangelder.nl ziet u verschillende bankstellen en fauteuils. Hier kunt u zien dat een fauteuil niet perse hetzelfde hoeft te zijn als het bankstel, en toch nog erg goed bij elkaar kan passen. http://www.florisvangelder.nl/

Zithoogte fauteuil

Er is een aantal punten waar u op moet letten bij het aanschaffen van een fauteuil. Een daarvan is de zithoogte van uw fauteuil. Zeker voor oudere mensen is het belangrijk dat de zithoogte hoog genoeg is. Een lekkere lage luie fauteuil is ideaal voor jongere mensen maar is voor ouderen helemaal niet fijn. Zij hebben vaak moeite met opstaan vanuit een lage stoel en dus is het dan beter een hoger zitvlak te hebben. Als u hier vragen over hebt kan personeel in een winkel u hier natuurlijk altijd meer over vertellen.