De trouwringen specialist van Oss en omstreken is natuurlijk Cober

Cober in Oss is al jaren de trouwringen specialist van Oss en omstreken. Met een aantrekkelijk assortiment hebben ze over de jaren heen vele koppeltjes blij gemaakt met een prachtige en exclusieve trouwring. Ze verkopen uitsluitend trouwringen van de beste juweliers en edelsmeden en hebben ook een eigen zelf ontworpen collectie.

De Cober collectie bestaat uitsluitend uit exclusieve trouwringen die gemaakt zijn van de mooiste edelmetalen en afgewerkt met het oog van een meester smid. Door hun ervaring weten ze bij Cober jaar na jaar weer een pracht collectie te ontwerpen. Naast de eigen collectie en de collectie van andere juweliers, bieden ze ook de mogelijkheid om samen met de klant een persoonlijke trouwringen veghel te ontwerpen.

De collectie van Cober bestaat uit een een aantal lijnen. Deze lijnen verschillen erg van elkaar, omdat ze een breed publiek willen kunnen bedienen.

De kings and queens lijn heeft een elegante maar toch zeer rijke uitstraling. De ringen zijn vervaardigd uit verschillende kleuren goud die samen een mooi contrast geven. De meeste trouwringen in deze collectie zijn gedecoreerd met een diamant om net dat extra beetje klasse te geven.

De escher lijn wordt gekenmerkt door bijzondere ontwerpen. Deze lijn bevat echte design trouwringen, voor mensen die echt iets speciaals om hun vinger willen.

De glory lijn wordt gekenmerkt door trouwringen die op een bijzondere manier zijn gegraveerd. Witgouden trouwringen en roodgouden trouwringen zijn in deze collectie aanwezig. De gravures in deze ringen laten de buitenwereld zien dat je gelukkig getrouwd bent.

De snowscape lijn is in het leven geroepen voor mensen die graag diamanten in hun trouwring verwerkt willen hebben. Het merendeel van de trouwringen in deze collectie bevat drie diamanten. De prijzen van deze ringen zijn hierdoor vrij hoog, maar je krijgt er ook iets voor terug.

De bamboo lijn is net zoals de escher lijn in het leven geroepen om mensen die van echte design trouwringen houden te bedienen. De naam zegt het eigenlijk al. Het lijkt of deze ringen aan een gevlochten zijn door gouden stukjes bamboo. Dit geeft een heel mooi effect en laat de expertise van de goudsmeden bij Cober naar voren komen.

Bent u benieuwd naar de collectie van Cober? Neem dan eens een kijkje op de website of loop de winkel binnen.