Filler behandeling

Krijgt u vaak te horen dat u boos of streng kijkt? Dan kan het zijn dat u kleine rimpels in het gezicht hebt gekregen en dat deze uw gezicht ouder of streng doen lijken. Dit is niet zo gek want wanneer men wat ouder wordt blijven kleine rimpels in het gezicht langer staan en blijven ze permanent. Bij de meeste ontstaan rond hun 30ste kleine rimpels rondom de ogen en krijgt men fronsrimpels. Deze rimpels zijn eenvoudig weg te halen met een filler behandeling bij een kliniek bij u in de buurt.

Met een filler of botox behandeling is het mogelijk om de rimpels op een eenvoudige manier te laten verdwijnen en kan men er voor zorgen dat ze ook wegblijven voor een periode van 6 tot 12 maanden. Met botox is het mogelijk om de overactieve spieren te verlammen zodat ze minder hun best doen om de spieren aan te spannen. Hierdoor worden de rimpels al minder zichtbaar en ook minder diep. Wanneer de rimpels wat dieper zitten is het mogelijk om deze behandeling te laten aanvullen met een filler behandeling. Met fillers vult men de rimpels voorzichtig op zodat de huid er weer glad, jong en vitaal uitziet. Deze behandeling met injectables is zeer snel uit te voeren en is vrijwel pijnloos.

Waar men vroeger in de grote steden in de Randstad moest zijn om deze behandelingen te laten uitvoeren kan men tegenwoordig ook in het zuiden terecht. Er zijn zelfs injectable klinieken Venlo, zo hoeft u wanneer u in het zuiden van het land woont niet meer helemaal naar het noord westen te rijden. Deze klinieken zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van injectables zodat u altijd bij een ervaren arts de behandeling kan laten uitvoeren. Voordat u de behandeling laat uitvoeren gaat u eerst op gesprek bij een arts die samen met u de opties bespreekt, na dit consult kunt u de behandeling laten uitvoeren en kunt u er weer voor een jaar tegenaan.