Infrarood sauna vergelijken

Denkt u eraan om een infraroodsauna aan te schaffen? Dan kan het moeilijk zijn om uit een infrarood sauna te kiezen, wat is nou de juiste of ideale infrarood sauna? Het is verstandig om de nodige kennis op te doen voordat u beslist welke infrarood sauna goed is en voor u geschikt. Om u bij deze keus te helpen kunt u in deze blog een aantal tips lezen.

Tip 1

Infraroodsauna’s stralen meestal zo’n 10% tot 50% infrarood warmte uit. Maar 90% is de meest ideale infrarood warmte. Het is daarom belangrijk om te weten wat de warmte intensiteit van een infrarood sauna is. Zodat u weet hoeveel procent warmte de infraroodsauna uit straalt.

Tip 2

De verwarmingspanelen van een infraroodsauna kunnen verschillen van materiaal. Waarvan sommige materialen niet energiezuinig zijn. Als het van keramiek of koolstof is gemaakt is het meestal goed, de golflengtes en emissies zijn bij deze panelen beter. Kijk daarom kritisch naar het materiaal van de panelen, zodat u optimaal kunt genieten van uw infraroodsauna.

Tip 3

U kijkt natuurlijk ook naar de prijs van een infraroodsauna. Over het algemeen geld hoe duurder de prijs, hoe beter in kwaliteit. Maar een kleine hoeveelheid infraroodstraling is beter dan geen. Bij Sunspa Sauna heeft u gegarandeerd de laagste prijs. Kom daarom vrijblijvend langs in één van onze showrooms, voor de beste prijs.

Tip 4

Schrijf alle voor- en nadelen van een infraroodsauna op papier. Ga elke sauna waar u interesse in heeft langs en schrijf het formaat, prijs uitgezonden licht, warmte aanpassing het comfort en plaatmateriaal op. Tot slot kunt u uw lijstje nalopen en de beste keus maken. Dit zorgt ervoor dat u zeker weet dat u de infraroodsauna koopt van uw dromen! Bij Sunspa Sauna kunnen wij u helpen bij het maken van deze keus. Wij luisteren graag naar al uw wensen en zorgen dat u een infraroodsauna krijgt die aansluit bij deze wensen.