iPhone 6 kopen

iPhone 6 kopen

De iPhone 6 kopen kan over enkele weken, op 9 september zal Apple de iPhone 6 gaan presenteren aan het grote publiek. Op het moment weten we nog niet veel meer dan de geruchten welke dagelijks geschreven worden, maar wat we wel al weten is dat de iPhone 6 er in twee uitvoeringen gaat komen een 4,7-inch en een 5,5-inch uitvoering. Apple heeft er dus ook voor gekozen om een grotere smartphone op de markt te zetten, dit moest ook wel omdat de vraag naar een grotere iPhone behoorlijk groot is.

iPhone 6 kopen in Nederland

Het kopen van de iPhone 6 in Nederland zal op zijn vroegst op 19 september zijn en mogelijk nog een week later. Voor welke prijs je de iPhone 6 kopen kunt is nog niet bekend, maar er gaan geruchten dat de nieuwe iPhone weer duurder zal worden dan de huidige modellen. Dit zou komen door dat er gebruik gemaakt wordt van duurdere onderdelen om de iPhone 6 te maken.

iPhone 6 release datum

De iPhone 6 release datum zal ongeveer één a twee weken na de presentatie van Apple op 9 september zijn, al zijn er ook al die beweren dat je de iPhone 6 kopen kunt vanaf 12 september, dit zou dan gaan om de landen in verkoop-fase 1 zoals de VS, Frankrijk en Duitsland. Nederland zit meestal in verkoop-fase 2 ingedeeld als het om nieuwe Apple producten gaat.

Wat is er nieuw aan de iPhone 6

De iPhone 6 zal er dus in twee formaten komen en het display zal gemaakt zijn van saffierglas dit heeft als kenmerk dat het erg sterk is en bovendien krasbestendig. De camera zal weer beter zijn dan de camera op de voorgaande iPhones en Apple schijnt er voor gekozen te hebben om sinds lange tijd het aantal pixels van de iPhone 6 camera te verhogen. Verder zal het werkgeheugen zijn opgevoerd naar 1Gb of zelfs 2Gb en de processor is weer sneller en verbruikt minder energie, waar de iPhone 5s nog een A7-chip aan boord heeft zal de iPhone 6 de nieuwe A8-chip ingebouwd krijgen. Ook de co-processor wordt al weer verbeterd deze processor deed zijn intrede bij de iPhone 5s, deze processor registreert de bewegingen van de iPhone-gebruiker zonder dat daar een extra app voor nodig is, dit zorgt er voor dat de processor minder werk hoeft uit te voeren.

Er wordt ook gesproken over een NFC-chip op de iPhone 6 maar dit zijn allemaal nog vage verhalen. Touch-ID zal wel net als op de iPhone 5s aanwezig zijn op de iPhone 6 hiermee kun je veilig en snel jouw iPhone ontgrendelen zonder dat je een pincode moet gebruiken.

We kijken dus uit naar het moment dat we de iPhone 6 kopen kunnen.