Namen bekend van iTunes festival

Namen bekend van iTunes festival

Apple staat er ondertussen om bekend dat het bedrijf goed weet hoe ze haar producten in de markt moet brengen. Dat is duidelijk, maar ook als het gaat om nevenactiviteiten, evenementen rondom de producten, zoals het iTunes-festival, dat weer plaats vindt in september met zeer goede namen zoals Maroon 5 en Pharrell Williams.
In Londen gaat het jaarlijkse iTunes-festival plaats vinden. Artiesten spelen er graag en heel veel mensen willen er natuurlijk heel graag heen. In maart had Apple al een extra iTunes-festival cadeau gedaan op SXSW, nu wordt dat waarschijnlijk dunnetjes over gedaan. In september zijn er de hele maand optredens in Londen in The Roundhouse.

Vele artiesten

En de artiesten die komen optreden, die zijn ook niet de minsten, zoals al genoemd Maroon 5 en Pharrell Williams, maar ook Beck, Sam Smith, Kylie, Blondie, 5 Seconds of Summer, David Guetta, Crissie Hynde en Calvin Harris. De ’s werelds grootste artiesten zullen optreden op het jaarlijkse iTunes-festival dat Apple weer heel goed organiseert. Het festival duurt dus heel de maand september en er komen meer dan zestig acts optreden. Alle artiesten over heel de wereld komen naar Londen eigenlijk om op Apple’s muziekfestival te spelen.

Het leuke aan het festival: veel artiesten treden samen op. Eén minpunt: je kunt geen kaarten kopen voor het festival. Maar iedereen die in Engeland woont kan kaarten winnen via de iTunes Festival-app. Vervelend natuurlijk, want zo kun je dus eigenlijk al niet bij het festival zijn. Al is het wel weer extra bijzonder voor diegenen die wel bij het festival kunnen en zullen zijn. Voor iedereen in Nederland zal de win actie waarschijnlijk weer via de HEMA lopen.

Niets missen

Wellicht jammer dat je niet bij het iTunes-festival kunt zijn, de kans is groot dat het een spectaculair feest gaat worden. Maar geen probleem of zorgen, want uiteraard heeft Apple ervoor gezorgd dat je de optredens terug kunt zien. En niet alleen in de vorm van ‘gemist’, maar zelfs live via een livestream in de iTunes-app.

Je kunt de optredens ook bekijken in iTunes of zelfs op Apple TV. Alle optredens tijdens het iTunes-festival zullen dan live te zien zijn. Ook als podcast zou je de optredens terug kunnen kijken. Zo hoef je niets te missen en blijf je toch op de hoogte van het festival waar je bij zou willen zijn.

Redactie Tannat Internet Media voor http://ipadgeruchten.nl