Accu cirkelzaag is grensverleggend

Accu cirkelzagen geven u de vrijheid tijdens het klussen die andere zaagmachines u niet kunnen bieden. Wanneer u weleens met een handcirkelzaag (230 V) heeft gewerkt, dan kent u het probleem vast wel met een vastzittende kabel. Doordat de kabel vaak vast blijft zitten tijdens het zagen kost u dit niet alleen tijd, maar is het ook nog eens erg onveilig. Ook heeft u weinig bewegingsvrijheid en moet u in de buurt werken van een stopcontact. Wilt u buiten werkzaamheden verrichten dan moet u eerst een haspel uitrollen, die vaak enkele meters tekort komt. Zonder moeite kunnen klussen doet u daarom met een accu cirkelzaag. Onderstaand beschrijven we de belangrijkste voordelen van een accu cirkelzaag.

Duurzame accu`s van hoogwaardige kwaliteit

Accu cirkelzagen beschikken over de meest duurzame accu`s. Deze accu`s staan bekend als lithium-accu oftewel li-ion accu. De li-ion accu heeft een langere levensduur en beschikt over een hoge energiedichtheid. Dit zorgt ervoor dat u langere kunt werken zonder dat de machine zijn kracht verliest. Ook heeft de li-ion accu geen last van geheugeneffect (capaciteit neemt niet af na langere tijd). Wanneer u een accu cirkelzaag online bestelt krijgt u vaak twee accu`s meegeleverd.

Handige gadgets

Net als vele andere cirkelzagen beschikken de accu cirkelzagen ook over handige gadgets. Neem bijvoorbeeld de laser, deze is bevestigd boven het zaagblad en geeft de zaaglijn precies weer. Ook kunt u kiezen voor een stofafzuiging die uw werkplek mooi schoon houdt. De stofafzuiging maakt het werken met een cirkelzaag ook extra veilig, omdat er niet langer houtzaagsel rond vliegt. Daarnaast kunt u van de accu cirkelzaag een soort van invalcirkelzaag maken. Hiervoor kunt u een geleiderail kopen, die u vervolgens bevestigt aan de onderkant van uw accucirkelzaag.

Online uw cirkelzaag kopen is niet alleen makkelijk, maar u heeft ook nog eens meer keuze. Accessoires, zoals zaagbladen of geleiderails, zijn ook eenvoudig online te bestellen.