Avontuurlijke vakantiebestemming Afrika

Je bent dol op de wilde dieren in de Beekse Bergen? En je zou ze best wel eens een keertje willen zien in hun natuurlijke habitat? Dan kun je het beste naar Afrika gaan.

Het wereldberoemde Krugerpark in Zuid Afrika is zo’n plek waar je als natuurliefhebber geweest moet zijn. Als je durft, kun je hier een wandelsafari doen onder leiding van ervaren rangers. Behalve dat het spannend is, leer je ook nog heel veel van de flora en fauna van het park.

En in Zuid Afrika is nog veel meer te beleven. Wat dacht je van kanoën op de Garde Route, golfsurfen in Kaapstad of duiken met witte haaien? Je kunt ook gaan golfen op de golfbanen van wereldklasse. Op deze golfbanen worden zakenrelaties onderhouden en menig contract afgesloten.

Zuid Afrika is rijk aan ongerepte natuur en heeft een overvloed aan wilde dieren. Verder is de bevolking ook erg divers, een kleurrijke mix van verschillende culturen. Dit komt door de onstuimige geschiedenis van Zuid Afrika.

Het is mogelijk om reizen Zuid Afrika op eigen gelegenheid te doen met bijvoorbeeld een huurauto. Laat je wel van te voren goed voorlichten. Denk aan de eventuele vaccinaties, die je nodig hebt. Waarschijnlijk heb je een inenting tegen gele koorts nodig. De Travel Clinic kan je hier alles over vertellen.

En na afloop van deze avontuurlijke reis ben je natuurlijk moe. En wat is er dan fijner om helemaal tot rust te komen bij reizen Seychellen. Op de Seychellen wordt je heerlijk in de watten gelegd met luxe lodges en prima restaurants. Je kunt hier heerlijk zonnebaden, snorkelen en zeilen met een catamaran. Het is wel belangrijk dat je een goede zonnebrandcrème meeneemt want de zon is hier erg sterk.

Kortom: In Afrika heb je een geweldige mix van avontuur en heerlijk relaxen.