Bedrukken van bedrijfslogo op tablet hoezen

Tegenwoordig maakt iedereen wel gebruik van één of zelfs meerdere tablets. Wanneer je er als bedrijf voor kiest om dit eveneens te doen, dan kan het interessant zijn om je werknemers te voorzien van gepersonaliseerde tablet hoezen die bijvoorbeeld zijn voorzien van het bedrijfslogo. Op die manier kan men hun iPad of Samsung Tab niet alleen op gepaste wijze beschermen, daarnaast wordt het voor derden ook meteen mogelijk om te zien voor welk bedrijf de persoon in kwestie werkt. Het bedrukken van een bedrijfslogo op tablet hoezen is dan ook niet alleen interessant om er een persoonlijke touch aan te kunnen geven, daarnaast zorgt het ook nog eens indirect voor de nodige naamsbekendheid. Ben je ook van plan om de tablet hoezen van je medewerkers of partners te laten bedrukken met het bedrijfslogo? In dat geval voorzien wij je graag van enkele interessante tips!

Grotere aantallen drukken de kostprijs

Velen kiezen er voor om het bedrukken van tablet hoezen met een bedrijfslogo in kleine aantallen uit te voeren. Op het eerste zicht kan dat interessant lijken omdat op deze manier het prijskaartje wordt gedrukt, maar in de praktijk is dat vaak anders. Wanneer je later dan opnieuw een bepaalde hoeveelheid hoezen moet laten bedrukken kan dat er voor zorgen dat het totale prijskaartje een flink stuk hoger komt te liggen en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Wanneer je er als bedrijf voor kiest om het bedrijfslogo te laten bedrukken op tablet hoezen, dan is het dus veelal aanzienlijk interessanter om te kiezen voor grote oplages in plaats van verschillende kleine hoeveelheden. Op deze manier kan je sowieso behoorlijk wat besparen op de totale kosten die de bedrukking met zich meebrengt.

Gepersonaliseerde tablet hoes voor iPad en Samsung Tab

Nagenoeg iedereen heeft tegenwoordig wel eens met een tablet gewerkt en kent bijgevolg de ontzettend veelzijdige werking die dergelijke systemen met zich meebrengen. Van zodra je er één keer mee hebt gewerkt is het vaak erg lastig om er afstand van te kunnen nemen, maar dat hoeft ook helemaal niet! Door gebruik te maken van een gepersonaliseerde tablet hoes die is voorzien van je bedrijfslogo kan je er namelijk voor zorgen dat je de tablet overal en op een uiterst veilige manier kan meenemen. Daarnaast wordt er onrechtstreeks ook nog eens aan de bekendheid van het bedrijf gewerkt waardoor je eigenlijk twee vliegen in één klap slaat! Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je, je werknemers of partners graag voorzien van een interessant, duidelijk en tevens handig geschenkje? Dan is het bedrukken van je bedrijfslogo op een tablet hoes zeker en vast een interessante keuze!