De leukste Sinterklaas plaatjes voor jouw website

Ieder jaar vanaf de maand oktober kijken kinderen alweer uit naar de komst van niemand minder dan Sinterklaas. Het Sinterklaas feest is voor kinderen erg belangrijk, niet alleen omdat ze dan pakjes krijgen, maar ook omdat ze gewoon een leuke tijd hebben. Tijdens deze periode is het bijvoorbeeld mogelijk om naar leuke Sinterklaas shows te gaan kijken en daarnaast kan je ook een bezoekje brengen aan één van de vele winkels die Sinterklaas uitnodigen. Op die manier kan je samen met je kinderen enkele erg fijne momenten beleven, vergeet alleen niet om foto’s te nemen, want die zijn zo mooi voor later! Ook webmasters spelen maar wat graag in op de komst van Sinterklaas, bijvoorbeeld door hun website te voorzien van de leukste Sinterklaas plaatjes. Heb je ook een website en lijkt het je wel wat om de stijl af te stemmen op de periode van het jaar? In dat geval is de keuze voor Sinterklaas plaatjes nooit ver weg!

Sinterklaas plaatjes op mijn website gebruiken

Op het internet zijn heel veel websites terug te vinden die er voor hebben gekozen om hun bezoekers te voorzien van een ruim aanbod aan Sinterklaas plaatjes. Deze plaatjes mogen doorgaans altijd gebruikt worden voor je eigen website tenzij ze natuurlijk commercieel worden ingezet of tenzij het anders wordt vermeld. Wel vragen de meeste van deze websites dat je het plaatje eerst op je eigen account plaats en dan pas opneemt in je website. Doe je dat niet en link je rechtstreeks naar het plaatje op een derde website, dan neemt dat immers dataverkeer in en dat vindt de webmaster van de website in kwestie natuurlijk niet leuk. Het mag dan ook duidelijk zijn, de meeste Sinterklaas plaatjes op het internet mogen dan wel vrij gebruikt kunnen worden, je moet ze wel eerst even op je eigen webhosting plaatsen.

Sinterklaas plaatjes op social media

Tegenwoordig zijn natuurlijk niet alleen websites meer van belang, maar ook social media zoals bijvoorbeeld Facebook en Google+ wordt steeds vaker gevuld met interessante informatie voor zowel jong als oud. Heb je ook een goed lopende pagina of wil je graag zelf iets op je eigen tijdlijn posten over Sinterklaas? In al deze gevallen kan het goed zijn om te beschikken over mooie Sinterklaas plaatjes. Ze kunnen bijvoorbeeld vorm geven aan je verhaal of ze kunnen gewoon de kinderen op je pagina of tijdlijn vermaken. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat het niet alleen een goed is om Sinterklaas op te nemen in je website, maar eventueel ook in de daaraan gekoppelde social media pagina. Op deze manier krijgt Sinterklaas meteen nog eens een aanzienlijk hipper karakter ook!