Een Cruise over de Donau

Een cruise over de Donau is altijd bijzonder. De Donau is bijna 3.000 kilometer lang en stroomt door een groot aantal landen heen. Een ideale rivier voor een cruise dus! Kies voor de Riviercruise Donau naar de Zwarte Zee en maak kennis met een groot aantal Europese landen. Voordat je aan boord kunt gaan reis je eerst per bus naar het Zuid-Duitse Passau. Na de busreis overnacht je in een comfortabel hotel waar je tot rust kunt komen. Uiteraard krijg je tijdens de 2e dag voldoende tijd om eens rond te kijken in Passau, een bijzonder mooie stad met een oud centrum.

Aan het eind van de 2e dag gaat de cruise dan echt beginnen. Twee weken lang vaar je langs mooie steden en doe je verschillende landen aan. Laten we eens kijken naar de landen waar je doorheen vaart. Je begint natuurlijk in Duitsland, vervolgens vaar je door Oostenrijk, Hongarije, Servië, Bulgarije, Roemenië en Slowakije. Je krijgt tijdens deze cruise nogal wat landen te zien. Al deze landen hebben een eigen cultuur waar je kennis mee kunt gaan maken.

Cruise Denemarken naar de Baltische Staten

Het Noorden en Oosten van Europa verkennen? Kies dan voor de Cruise Denemarken naar de Baltische Staten. Veel Nederlanders kiezen voor een vakantie in het Zuiden van Europa, vooral Frankrijk is enorm populair. Toch heeft Noord- en Oost-Europa ook enorm veel te bieden. Geniet van mooie steden en de prachtige natuur. Als je kiest voor deze cruis dan vlieg je op de eerste dag van Schiphol naar Kopenhagen. Vanuit daar ga je 9 dagen lang genieten van verschillende Europese steden en landen. Je vaart namelijk door Duitsland, Estland, Rusland, Finland en Zweden. Er is voldoende tijd om de steden Tallinn, Helsinki en Stockholm te bezichtigen. In Sint-Petersburg heb je zelfs 2 dagen de tijd om rond te kijken en te genieten van Rusland. Tijdens je bezoek aan de steden kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een groepsexcursie. Zo kun je tegen een scherp tarief deelnemen aan een begeleide stadswandeling bijvoorbeeld.

Deelnemen aan deze cruise kan van eind mei tot eind juni, een periode waarin het vaak al prachtig weer is in de landen waar je langs vaart. Wij wensen je een onvergetelijke tijd toe tijdens de Cruise Denemarken naar de Baltische Staten.