Een website

Als bedrijf kun je tegenwoordig niet meer zonder: een website. Wat te doen? Je kunt je handige neefje vragen om er een voor je te maken maar dat kan wellicht een gemiste kans zijn. Gespecialiseerde bedrijven, zoals website ontwikkeling Zoetermeer, kunnen je helpen om je website goed aan te laten sluiten bij je bedrijfsstrategie en bedrijfsidentiteit.

Met de website straal je uit wat je identiteit is. En als je website nu niet goed oogt, kun je een geheel verkeerde indruk achterlaten. Daarom is een goed design zo belangrijk. Tegenwoordig moet het design “responsive” zijn. D.w.z. de website past zich aan aan het scherm waarop hij getoond wordt. Dus op een smartphone komt de website even goed uit de verf als op een behoorlijk grote monitor. Webdesign Zoetermeer houdt de nieuwste ontwikkelingen bij zodat je website volledig aansluit bij de hedendaagse behoefte.

Ook moeten de online en offline marketingactiviteiten goed op elkaar aansluiten. De marketingstrategie is een verlengde van de bedrijfsstrategie. Daarom moet de content van de website in lijn zijn met eerdere marketing uitingen van het bedrijf. Het mooiste is als de verschillende marketingactiviteiten elkaar zowel aanvullen als versterken. Daarom is een goede landingspage een echte must.

En als je dan een goede website hebt, moet je natuurlijk ook gevonden kunnen worden. Hiervoor heb je SEO en SEA. SEO is zoekmachine optimalisatie. Dit  kun je in principe zelf doen door goede rich content op de site te zetten. Google kijkt en beoordeelt de website zoveel mogelijk zoals een gebruiker van de website zou doen. Dus bij goede content moet de gebruiker zo snel mogelijk al de informatie vinden, die hij zoekt. Hierbij helpen afbeeldingen en video’s ook goed want men zoekt op het internet vooral visueel. En zorg ervoor dat vergelijkbare bedrijven een link op hun website plaatsen richting jouw site. Met SEA betaal je om hogerop in de Google ranglijst te komen voor bepaalde zoekwoorden.