Gratis Android apps

Android is niet iets dat komt van een andere planeet. Het is een mobiel besturingssysteem dat gebruikt wordt voor telefoons, smartphones en andere apparaten. Het systeem werd ontwikkeld door Google en mensen die het hebben zijn er razend enthousiast over want het is erg gebruiksvriendelijk.

Android breidt de mogelijkheden van een mobiel apparaat enorm uit, waardoor de goedkoopte telefoon een smartphone kan worden. De naam Android is afkomstig van Andy Rubin, die Android ooit heeft opgericht.

Het logo van Adroid is een groene android. Een android mag je niet verwarren met een robot. Het ziet er misschien niet zo uit, maar er is een groot verschil. Een robot kan, maar hoeft niet noodzakelijkerwijs de vorm te hebben van een mens, maar een androïde is altijd in de vorm van een mens. Zie daar het logo van Android.

Natuurlijk zijn er ook heel veel gratis Android apps verkrijgbaar. Op gratis apps downloaden.nl hebben zelfs een hele sectie met alleen maar gratis Android apps. Er komen er per dag wel nieuwe 1000 bij. Het valt dus niet echt mee om een keuze te maken.

Gelukkig word je goed begeleid op deze site. Er wordt een duidelijke handleiding gegeven hoe je de gratis Android apps kunt downloaden. Het is prettig om te weten dat alle apps eerst zijn getest of ze het ook daadwerkelijk doen en of ze moeite waard zijn om te downloaden. Pas als aan al die strenge eisen is voldaan worden de apps op de website geplaatst.

Er is een grote keuze uit de rubrieken waaruit men kan kiezen zoals media, fotografie, diensten, sport, lifestyle, games, nieuws tot en met weer en verkeer. Ga lekker snel op zoek naar een leuke gratis Android app