Grotere iPhone 6 mogelijk vertraagd door productieproblemen

Vorige week hebben we je nog meer gemeld over de productie van de iPhone 6. Nu blijkt het alweer dat er productieproblemen zijn. Logisch bij de release van een nieuw product van Apple: er zijn geruchten, maar er zijn ook wel gewoon waarheden: de productieproblemen van de iPhone 6.
In dit geval gaat het niet om de gewone iPhone 6, maar zijn er juist problemen ontstaan bij de twee varianten die in de maak waren, zodat je als gebruiker kunt kiezen of je voor een kleinere iPhone 6 wilt gaan; eigenlijk een iPhone 6 met het gewone formaat. Of een iPhone 6 met een groter scherm, waarbij het scherm richting het formaat van een mini iPad gaat bijvoorbeeld. Tenminste: het scherm komt daar in ieder geval bij in de buurt.

Juiste informatie

En waar vertrouwen we al deze informatie op of beter gezegd: waar baseren we de bronnen op? Het gaat om de analist Ming-Chi Kuo van het bedrijf KGI Securities. Onder Apple-liefhebbers geen onbekende. Waarom niet? Hij heeft vroeger veel vaker juiste informatie gehad over Apple-producten die nog aangekondigd moesten worden. Daarom vertrouwt iedereen Ming-Chi nu weer dat ‘ie het vast goed moet hebben.

Dus als Kuo met een nieuwe verklaring komt, dan nemen we die verklaring graag serieus. De verklaring is uitgegeven via Macrumors. In de verklaring staat dus dat Apple productieproblemen heeft met de beide varianten, de verschillende formaten van de schermen van de nieuwe iPhones 6. De verwachte formaten hebben we al eerder bekend gemaakt: 4,7 en 5,5 inch. Twee verschillende versies, zodat je als gebruiker ook zelf kunt kiezen.

Betrouwbare foto’s

Zoals het gaat bij releases van Apple zijn er geruchten, maar gelukkig ook foto’s. Er zijn ‘betrouwbare’ foto’s opgedoken waarbij de iPhone 6 met de verschillende varianten, de formaten van de schermen, te zien zijn. Wat wel bekend is: de productieproblemen zouden er niet zijn door de 4,7-inch schermen, maar juist door de grotere variant voor de iPhone 6 – de 5,5 inch-variant.

Op de iPhones 6 zullen nog geen glazen behuizing te zien zijn, maar juist metalen behuizing. Het schijnt nu dat bij het grote scherm, de 5,5 inch, dat daar een ongelijke kleur ontstaat met de metalen behuizing. Ook is het met de randen nog niet helemaal in orde. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de randen nog niet helemaal goed reageren op het scherm. Zodra er meer informatie over bekend is, dan lees je het hier als eerst :http://iphonekopen.com/iphone-6-6-plus-blog