Nog net op tijd!

Goededag, Het was bijna te laat. Ik was er bijna niet meer. Op een maandag morgen ben ik op de straat gigantisch in elkaar geslagen. Mijn kaak was er zo slecht aan toe dat ik alle hulpdienstne nodig had om er nog wat van te maken. Eerst heb ik 8 dagen in het ziekenhuis gelegen om te revalideren van mijn wonden. Gelukkig kwamen mijn ouders, familie en vrienden mij vaak opzoeken in het ziekenhuis, wat de tijd sneller liet gaan. Ik zou graag een aantal mensen willen bedanken voor wat ze bij mij hebben gedaan. Door hun snelle acties ben ik zoals ik was. Ten eerste het ziekenhuis waar ze mij de 8 dagen goed hebben geholpen. Ten tweede de platische chirurg die mijn gezicht weer heeft hersteld nadat deze werd omgebouwd. Tot slot wil ik  graag Spoed Tandartsen in Nederland bedanken aangezien zij mijn gebit weer tot orde hebben gemaakt. Ik wil dit graag met jullie delen zodat deze bedrijven de credits ervan krijgen. Alvast bedankt voor het lezen, hopelijk gebeurd dit nooit meer iemand, want dat wens ik niemand toe. Verschrikkelijk.