Samsung Galaxy Note 10.1 hoes met toetsenbord

De Tablet heeft de afgelopen jaren de markt veroverd. Niet zo vreemd, want u kunt er een hele hoop mee doen. Een van de bekendste Tablets is de Samsung Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note 10.1 hoes met toetsenbord

Als u vaak gebruik maakt van programma’s waarbij u moet typen, of het gewoon handig vindt om ‘normaal’ te kunnen typen, dan is een hoes met toetsenbord voor de Galaxy Note wel iets voor u. Er zijn veel verschillende toetsenborden voor Tablets op de markt gebracht dus ook een voor de Samsung Galaxy Note. Steeds vaker wordt de Samsung Galaxy Note gebruikt als vervanger voor de laptop. Vooral wanneer u teksten moet typen, of bijvoorbeeld lange e-mails voldoet het standaard toetsenbord op de Tablet niet. Het is dan handig om een apart toetsenbord te hebben. Het Samsung toetsenbord kunt u gebruiken op uw bureau, schoot of waar dan ook binnen een aantal meter van de tablet. Dit kan allemaal dankzij de ingebouwde Bluetooth-technologie. Met andere woorden: het toetsenbord is draadloos, en is daardoor erg makkelijk in gebruik.

Wanneer u een Samsung Bluetooth Keyboard aanschaft, kunt u deze gemakkelijk koppelen met de Tablet. Het configureren is binnen een paar minuten gedaan. U heeft dan een bereik van zo’n tien meter. Het toetsenbord beschikt over praktisch alle  toetsen en  functies.

Hoes voor de Samsung Galaxy Note

De hoezen die u kunt kopen voor de Samsung Galaxy Note hebben twee functies: De hoes moet uw tablet beschermen én kan gebruikt worden om uw tablet rechtop te zetten. De duurzame hoes voor beide kanten beschermt uw Galaxy Note tegen stoten, krassen en morsen. De hoes bedekt zowel de voor- als achterkant van uw Samsung Galaxy Note, en is tot in de details ontwikkeld met de modernste, waterafstotende materialen en geavanceerde productietechnieken.Verder is er rekening gehouden met de special Samsung pen

toetsenbord-zwart

De losse toetsenborden voor de Samsung Galaxy Note zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Een Samsung toetsenbord voor uw tablet kunt u online kopen voor ongeveer 27 euro.