Boom Beach dé online game van het moment

Boom Beach

De makers van het populaire spel Clash of clans hebben een opvolger gemaakt en deze online game heeft de naam Boom Beach gekregen en het is nu al een grote hit onder de online games.

In Boom Beach draait het om online oorlog te voeren, je hebt een eiland tot je beschikking en deze moet je zien te verdedigen tegen de online tegenstanders of als je alleen speelt tegen de computer, de tegenstander wordt ook wel de zwarte garde genoemd. Het is een kwestie van aanvallen en verdedigen, je moet om de economie op jouw eiland zo goed mogelijk te laten draaien zoveel mogelijk gebouwen zien te bouwen.

Het grote verschil met de voorganger van Boom Beach is dat het nu niet gaat om dorpen welke je moet aanvallen maar in deze game gaat het om eilanden, het leuke is dat je nu dus kunt aanvallen per boot. Om jouw eiland helemaal naar jouw wensen op te bouwen heb je veel hout nodig, hout is dan ook een materiaal welke erg belangrijk is om te bouwen.

Boom Beach is een spel waar alles aan bod komt, je moet de tegenstander aanvallen en jouw eigen eiland zien te verdedigen. Je bevind je veel op het water, waar vandaan je flink kunt schieten op de eilanden van jouw tegenspelers. Door verschillende prestaties te voltooien kan je veel diamanten verdienen, deze heb je weer nodig om verder te komen in Boom Beach. Je kunt er jouw gebouwen mee upgraden en jouw troepen sneller mee trainen.

Boom Beach is gratis te downloaden in de app-store voor de iPhone en ook in de Google Play store voor Android telefoons.

Als je dus een online strategisch spel wilt spelen dan is Boom Beach echt een super leuk spel waar je vele uren plezier aan zult beleven.