Colportage sticker

Wat is een colportage sticker en wat kan ik ermee?

Colportage is een moeilijk woord voor verkoop, en dan met name aan de deur. Om even een voorbeeld te geven. U kent vast wel de verkopers van een energiemaatschappij die bij u aanbellen met een zogenaamd mooie aanbieding voor een nieuw energiecontract.

Het lastig om van de verkopers af te komen en daardoor gaat het ontzettend irriteren. Ze blijven maar doorgaan met praten, ook als u nee zegt. Helaas is hier vrij weinig aan te doen qua regelgeving. Het is simpelweg gewoon toegestaan om met een verkooppraatje langs de deuren te gaan. Ook kunt u zich hiervoor niet afmelden bij een bepaalde stichting zoals bijvoorbeeld bij het bel me niet register. Om toch een verzet te kunnen bieden zijn er de colportage stickers bedacht. Colportage stickers zijn stickers die bedoeld zijn om op uw deurpost te plakken met daarop een duidelijke tekst. Vaak staat er in duidelijke rode letters op vermeldt dat u niet zit te wachten op verkopers, geloofsovertuigers of collectanten. Op deze manier kan u snel duidelijk maken waar u wel en niet in geïnteresseerd bent. Het is van belang dat u deze sticker op een goed zichtbare en duidelijk plek plakt. Denk hierbij bijvoorbeeld onder uw deurbel of op de deurpost. Op de manier kan de desbetreffende verkoper niet om u heen en zal hij in de meeste gevallen gewoon doorlopen. Hij weet immers dat er toch niet veel bij u te halen valt.

Waar kan ik een colportage sticker bestellen?

Helaas is de colportage sticker niet gratis af te halen bij het gemeentehuis, wat bij de meeste brievenbusstickers (nee nee) wel het geval is. Gelukkig kunt u bij de webshop www.geenreclameontvangen.nl uw eigen colportage sticker bestellen tegen een kleine vergoeding van slechts 1,99. Als u meerdere stickers besteld krijgt u zelfs staffelkorting!