Hoe maak je de perfecte paar snowboots

Draag goede schoenen en het koude weer zal minder een probleem voor u zijn. Er zijn vele soorten laarzen en degenen die hier besproken.

1 Kijk voor de volgende dingen in een goede sneeuw boot: 

warm 

waterdicht 

comfortabele 

Als de laarzen zijn waterbestendig, kan u een extra liner overwegen als de eerste nat. De boot snel droogt en terwijl de voering drogen, andere kunnen worden gebruikt.

Tamelijk hoog om ervoor te zorgen je hele voet en enkel worden beschermd tegen de sneeuw.

2 Laat je niet bedrogen door het merk. Vele malen mensen niet altijd de juiste beslissing te nemen bij het kiezen van een paar snowboots vanwege de merknaam of de stijl van de boot. Helaas kan dit een effect hebben op uw voeten tijdens het lopen in de sneeuw.

UGG laarzen zijn een van de meest populaire en trendy laarzen momenteel. Ze zijn gemaakt van de fijnste schapenvacht voor comfort en warmte, maar ze zijn niet gemaakt voor de sneeuw. Bijvoorbeeld, kunnen deze laarzen zijn erg dik en warm, maar ze zijn niet waterbestendig en zijn gemakkelijk gekleurd door het zout en de sneeuw. Ook betaal je zoveel geld voor deze laarzen en dat is een complete verspilling van geld, omdat ze gaan gewoon krijgen geruïneerd in de sneeuw. Zelfs als u het reinigen van de laarzen met schoenenpoetser, zal de schoenenpoetser soms een aantal van de kleur van de boot, waardoor de boot kleur vervaagd. Aan de positieve kant, UGG®s:

Zijn super comfortabel. Ze hebben schapenhuid geïsoleerd in de binnenkant, dat geeft een gezellige sfeer.

Ze komen in verschillende reeksen. Er zijn korte en lange UGG®s dat een andere definitie aan hoe je ze dragen geeft. Ze hebben ook een paar dat een hardere zool dan de anderen, dat u zeker kunt ploeteren door de sneeuw heeft.

Hebben verschillende prijs varieert van $ 100 tot $ 180.

Hebben een optie van kleur variëteit. Zwart, grijs, bruin, mint groen, licht blauw, lavendel, koper en bruin.

Voor meer variatie, zijn er gebreid UGG®s, suede en suede met een rits.

Verschillende ontwerpen kan je het gevoel het UGG®s bent je eigen stijl.

Bear Paws. Dit zijn een ander type boot dat mensen zoals slijtage als snowboots, dat slechte snowboots maken. Bear Paws zijn zeer vergelijkbaar met UGG®s laarzen, behalve dat ze niet zo goed kwaliteit. De buitenkant en de stijl van de boot ziet er vrijwel hetzelfde als UGG®s laarzen, maar ze slijten heel gemakkelijk aan de binnenkant en de buitenkant. Ook, ze zijn vreselijk in de regen of sneeuw, want de tweede stap je buiten, de regen en de sneeuw gaat dwars door de boot en je voet nat wordt. Ze zijn ook niet erg duurzaam, omdat de zool van de schoen is niet erg lang; Na ongeveer een maand van het dragen van hen, zult u merken dat de achterkant van de zool van de laars heeft een gat in. Aan de positieve kant van Bear Paws:

Deze laarzen zijn zacht en comfortabel om te dragen.

Zij komen ook in verschillende kleuren zoals zwart, bruin en grijs.

Ze zijn goedkoper en stijlvol, net als een paar trendy UGG®s die manier meer kost.

Noord-gezicht laarzen. Dit zijn een andere merknaam die mensen gaan voor een paar snowboots. Deze snowboots zijn een stuk beter dan de UGG®s of Bear Paw laarzen omdat ze meestal waterdicht en warm, maar helaas zijn ze soms niet erg stijlvol. Ze hebben meestal een zeer mannelijke uitstraling en zijn niet gemaakt voor stijl. Ze zijn strikt gemaakt voor zijn waterdicht en warm. De voordelen van het gezicht van het noorden:

De meeste laarzen hebben een zeer harde zolen en kan overal met hen sjokken verder door elk weertype.

De prijsklasse voor die laarzen zijn tussen de $ 50 $ 160.

Noord-gezicht heeft basiskleuren zoals bruin en zwart.

Zeker een aanrader als je tegenkomt talloze hoeveelheden sneeuw en sneeuwstormen. Ook de winter activiteiten zoals wandelen en snowboarden.

3 Probeer een paar die er goed uitziet vinden. U wilt ook de stijl in uw snowboots, want in de winter zult u waarschijnlijk worden het dragen van vooral deze schoenen dus je zou willen dat ze er goed uitzien, net als de rest van je outfits.

4 Zorg ervoor dat u veeg de laarzen als je klaar bent het dragen van hen. Soms laat de sneeuw zout een merkteken op de laarzen als ze niet uitgewist. Je moet ook verschillende soorten laarzen te schakelen, zodat je ze niet slijten tegen dagelijkse slijtage. Ze zijn zeer duurzaam en kan duren tot ten minste 3 jaar als ze verzorgd.