Hoe schoon een Bruidsjurk – Het verwijderen van rode wijn of olievlekken

Als uw stof voor bruidsjurk en de voering zijn van polyester, moet je gemakkelijk in staat om uw eigen trouwjurk te reinigen met de hand te wassen. Nat reinigen zal vaak schoon uw toga beter dan stomerij omdat oplosmiddelen voor chemisch reinigen niet op water gebaseerde stoffen zoals transpiratie en de meeste voedselresten te verwijderen. Veel stomerijen bieden Nat reinigen; Professionele natte reiniging is voorgevormd in een machine, samen met het gebruik van een inweken Sink. Natte Reiniging machines zijn zeer zacht voor de stof tijdens het inweken wastafels handhaven van een aangewezen warme temperatuur om te helpen bij het ​​verwijderen van vlekken. Stomerij verwijdert vet en olie, bijvoorbeeld slaolie.

Stappen

1 Voer een grondige inspectie van uw jurk. Kijk over de jurk voor elke vlekken. Wat doet de vlek uit? Zorg ervoor dat u de schoonmaak benodigdheden die u nodig hebt. Neem een ​​goede blik op de zoom. Tenzij je je rok opgetild en gedragen je trein overal waar je ging op je trouwdag, zal uw trein vuil. Bruidsjurken treinen zijn als grote, grote, droge dweilen dat de vloeren van kerken en opvangcentra te reinigen!

2 Houd het lichaam van de jurk uit het water, terwijl na deze stap. Week de vuile zoom in een schoon bad met warm, schuimend water voor een paar uur, indien mogelijk. Vervolgens werk je weg rond de jurk, gebruik dan een tandenborstel en het vloeibaar wasmiddel voor “massage” de zoom schoon. Wees voorzichtig niet te hard te schrobben op de kant of afwerking. Zorg ervoor dat de onderkant van de zoom te reinigen ook. Controleer de jurk voering / s voor vuil ook. Reinig de zoom van alle lagen zeer goed. Spoel de zoom grondig wanneer u klaar.

3 Draai de jurk lijfje binnenste buiten en spuit de binnenkant van het lijfje gebied (het deel dat aansluit op uw bovenlichaam) met water en zeep oplossing. Gebruik de tandenborstel en het wasmiddel om transpiratie vlekken reinigen. Naast het reinigen van de rok voering. Als je jurk heeft vele lagen van de voering in de rok, dient u te kijken over alle van hen en de reiniging van alle vlekken u te vinden.

4 Kijk over de buitenkant van de kleding zeer zorgvuldig en schoon eventuele vlekken je zou kunnen vinden. Spray de vlek met een schuimende spuitvloeistof eerste. Gebruik de tandenborstel, indien nodig, maar heel zacht. Gewoon “massage” de stof. Voeg het vloeibaar wasmiddel straight indien nodig Wees vooral voorzichtig met veters en afwerking.

5 Als het water niet te verwijderen van de vlekken, meng een oplossing van Oxy Clean en leg de vlek in de oplossing en zeep te weken totdat de vlek verdwijnt. Gebruik geen chloor, zoals Clorox, als het een film die zeer moeilijk te verwijderen laat.

6 Wanneer u tevreden bent met de reiniging van uw kleding zijn, vult het bad met warm water en plaats de hele jurk voorzichtig in het bad. Swish de jurk rond in het water als zeep van het reinigingsproces worden uitgespoeld. Laat het water afvoer en dan weer vullen het bad en herhaal het proces. Volg deze procedure een paar keer tot het water is zeer helder, zonder zeepbellen. Wij raden drie spoelingen tenminste. Het is cruciaal om alle zeep en schoonmaakmiddelen gespoeld uit de kleding te krijgen.

7 Droog. De jurk zou moeten zijn “lijn” gedroogd, maar niet door opknoping het op een hanger. Het gewicht van de natte kleding kon de jurk beschadigen. Een manier om de lijn te drogen het veilig is door het plaatsen van een opvouwbare droogrek (vinyl bekleed) in de badkuip, en opknoping de jurk eroverheen. Plaats de jurk op kaal hout. Plaats de kleding zodat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld over het rooster. Een andere manier om dit te doen zou zijn om een schone handdoek te plaatsen over een douchecabine, en leg dan de jurk over de handdoek. Als u dit doet, moet u een aantal handdoeken op de vloer onder de druipende jurk om de vloer te beschermen.

8 Nadat de kleding droog is voor enkele uren en het grootste deel van het water is weg droop, kan het mogelijk zijn om de jurk tot finish te drogen hangen. Verspreid zorgvuldig alle lagen van tule in de rok of voering en glad te strijken alle plooien in de kleding zo veel mogelijk. Dit zal de druk op proces gemakkelijker te maken.

9 Druk het. U kunt ervoor kiezen om een stomerij stoom je jurk, of u kunt het op jezelf. Als je het op jezelf, raden wij u aan eerst te wassen en drogen van uw strijkplankovertrek om vuil, zetmeel, of sizing verwijderen. Spreid een schone lei op de vloer van uw werkgebied om de jurk te beschermen als u erop drukt. Het is het beste als je een schone pers doek van witte katoenen lakens of mousseline te gebruiken, tenzij u gebruik maakt van een nieuwe of een vers schoongemaakt ijzer. Het is een zeldzame ijzer dat schoon genoeg is om een trouwjurken te drukken zonder risico.

Waar mogelijk, op de jurk van de binnenkant. Als je een dikke, knusse, strijkplank dekken de pailletten en kralen kunt op in. Zorg ervoor dat de warmte van het strijkijzer is ingesteld op de juiste temperatuur. Ga naar een lage temperatuur, en deze geleidelijk te verhogen. Als het begint te plakken, zet het vuur onmiddellijk.

Begin aan de achterkant en onderkant van de trein totdat u vertrouwd bent met het persen voelen.

Neem de tijd en wees voorzichtig. Wanneer het klaar is ben je klaar om je jurk te behouden.

Methode 1 van 2: Het verwijderen van rode wijn 

1 Gebruik een zware vlekkenverwijderaar zo snel mogelijk. 

2 Wrijf de vlek remover in de jurk met je vingers. 

3 Spoel het gebied met met koud water. 

4 Herhaal indien je nodig hebt om tot de vlek is verdwenen. 

5 Gebruik een haardroger om het water af te drogen de jurk. Laat het aan de lucht drogen kan water ringen in de jurk te maken. 

Methode 2 van 2: Het verwijderen van olievlekken 

1 Bestrooi het gebied met babypoeder. 

2 Blot – niet wrijven – het gebied met een witte doek om de olie op te vangen. Wrijven de vlek kan gewoon veroorzaken te verspreiden.