Kiezen voor hoge of lage sneakers?

Sneakers zijn van alle tijden. Vroeger werden deze schoenen echter hoofdzakelijk gebruikt in de sportschool, maar tegenwoordig is dat niet langer het geval. Sneakers bestaan vandaag de dag in twee verschillende uitvoeringen. Je kan kiezen voor de gewone klassieke lage sneakers, maar daarnaast zijn er ook de hoge sneakers die je look helemaal kunnen afwerken. Hoewel er tegenwoordig een ruim aanbod aan kleuren beschikbaar zijn kiezen de meeste mensen er toch nog steeds voor om gebruik te maken van bruine of zwarte sneakers. Deze passen namelijk onder nagenoeg alle outfits waardoor ze eenvoudig te combineren zijn. Wil je toch graag gaan voor een iets gedurfdere aanpak? In dat geval zijn er verschillende opvallende kleuren beschikbaar die je look net dat tikkeltje extra zullen geven! Wij helpen je alvast graag bij het maken van de keuze tussen hoge en lage sneakers.

Waarom kiezen voor hoge sneakers?

Hoge sneakers, ook wel bekend als de “high cut” schoenen beschikken over een enkelhoge pasvorm waardoor ze probleemloos gedragen kunnen worden onder een ruim aanbod aan broeken. Door ze te combineren met een skinny jeans vervolledig je de perfecte casual look. Ga je voor iets meer klassieke kleding, dan kunnen deze schoenen net een bepaalde speelsheid veroorzaken. Hoge sneakers zijn omwille van hun ongekende veelzijdigheid tegenwoordig de interessantste en populairste schoenen op de markt. Niet alleen zijn ze voor iedereen betaalbaar, daarnaast kunnen ze gecombineerd worden met een zeer groot aantal outfits waardoor je eigenlijk slechts één paar schoenen nodig hebt. Tel daarbij op dat hoge sneakers tegenwoordig verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende kleuren en uitvoeringen en je hebt geen enkele reden meer om deze schoenen niet in huis te halen!

Lage sneakers, comfortabel en voordelig

Erg veel mensen kiezen er vandaag de dag voor om gebruik te maken van lage sneakers. Deze schoenen kenmerken zich door verschillende interessante voordelen. In eerste instantie zijn ze bijvoorbeeld (afhankelijk van het merk van je keuze) relatief goedkoop in aankoop. Daarnaast zitten deze schoenen comfortabel en hebben ze een veelzijdige werking. Lage sneakers kan je bijvoorbeeld niet alleen gewoon dragen, je kan er ook mee gaan sporten. Door ze te combineren met de juiste broek kan je ze zelf dragen om bijvoorbeeld een bepaald evenement te gaan bezoeken. Lage sneakers zijn tegenwoordig absoluut niet meer zoals vroeger. Toen bestonden er slechts een handvol uitvoeringen en hadden ze echt het opvallende karakter van een sportschoen. Tegenwoordig is dat niet langer het geval waardoor je ze ook buiten de sportschool kan dragen.