Klok kopen met kleur voor elke woonruimte

Opnieuw indelen Kamer
Nu het buiten weer kouder wordt en we weer veel binnen zitten, is het weer eens tijd om onze kamer opnieuw in te delen. De bank wordt op een andere plek gezet en de overige meubels worden iets verplaatst. Door deze nieuwe indeling lijkt het al direct een geheel nieuwe kamer. Nu hoeven er alleen nog wat woonaccesoires vervangen te worden en het toont echt helemaal nieuw. Bij nieuwe woonaccesoires kan je denken aan een schilderij, klok of andere wand- of woondecoratie artikelen.
Ook kan je met deze toevoegingen snel wisselen van kleur in je kamer,  voor een nieuw thema hoeven alleen de accesoires vervangen te worden.

Klok kopen met kleur
Onze kamer bestond voornamelijk uit grijze kleur tinten. Op zich stond het goed, maar na 5 jaar wilde wij graag eens iets heel anders. Nu hebben we gekozen voor een heel vrolijk kleuren thema. Via diverse sites op internet, zoals pinterest en diverse andere woonsites hebben we veel inspiratie opgedaan. Bij een webwinkel van canvasscherm hadden ze meerdere leuke gekleurde wandklokken. Het zijn afbeeldingen met daarop een geintegreerde klok geplaatst. Er waren meerdere originele Klokken beschikbaar, maar wij hebben gekozen om een zeer kleurrijke papagaaien klok te kopen. Het is een drie luik schilderij met daarop een prachtige afbeelding van drie papagaaien. Deze past prima boven de huidige dressoir kast.

Verder hadden wij nog een mooi gekleurd kleed en hebben deze op de vloer gelegd. Met plakplastic hebben we de salontafel in een felle kleur beplakt. Heerlijk onze woonkamer met een nieuwe look, kunnen we lekker deze winter thuis doorbrengen in onze ‘kleuren’ kamer.

Positieve reakties
Van de bezoek die langs is geweest, reageerde iedereen enthousiast! Ze dachten allemaal dat we een hele nieuwe inboedel hadden gekocht, terwijl we hooguit twee of drie accesoires hebben aangeschaft. Z’n moderne klok op een schilderij doet wonderen, We zijn er helemaal blij mee!