Met je airmiles vliegtickets kopen, voordat het te laat is

Spaar je al airmiles? Dan is het goed om te weten dat er een houdbaarheidsdatum aan je airmiles wordt verbonden. Oude airmiles blijven nog 5 jaar geldig en de nieuwe slechts 3 jaar. Het is dus belangrijk dat je de airmiles opmaakt, voordat je er niets meer mee kunt doen. Je kunt de airmiles gebruiken als je ergens een aankoop gaat doen. Ook kun je de airmiles aan een goed doel schenken. En tegenwoordig is het zelfs mogelijk om met de airmiles ook vliegtickets te kopen. En dat is natuurlijk wel veel toepasselijker voor je airmiles punten dan om er een kaasschaaf mee te gaan halen.

Houd het in de gaten!

Wees slim en kijk hoe lang jouw airmiles punten nog geldig zijn. Ontdek hoe lang je ze al hebt. En kijk ook eens welke korting je ermee krijgt op een mooie ticket naar een bestemming van jouw keuze. Op die manier zal het nog leuker worden om de volgende airmiles punten bij elkaar te gaan sparen. Het is gewoon heerlijk om van vakantie naar vakantie te dromen. Een mooie vakantie reis met een goedkope vliegticket dankzij de airmiles punten is toch gewoon heerlijk. Of niet?

Nog geen airmiles kaart?

Als je nog geen airmiles aan het sparen bent dan weet je nu dat je niet langer moet wachten. Vraag een airmiles kaart aan en krijg bij de boodschappen van de Albert Heijn, de drank van de Gall en Gall, de schoonheidsproducten van de Etos en de tankbeurten bij de Shell nu volop airmiles punten. We mogen natuurlijk de Praxis ook niet vergeten als je een ware klusser bent. Spaar alle punten bij elkaar om daarna volop korting te krijgen op de vliegticket naar een mooie bestemming ergens in de wereld. Het is een mooi meegenomen korting voor je volgende vakantie!

Laat ze niet verlopen, laat ze vervliegen!

Als je eenmaal voldoend airmiles hebt dan is het belangrijk om de punten niet te laten verlopen. Je kunt er beter een mooie korting mee krijgen voor je vliegreis naar een mooie bestemming. Ga je regelmatig op vliegvakantie? Koop dan je vliegtickets met je airmiles en laat je airmiles vervliegen in plaats van verlopen. Veel beter!

Ontdek hoe lang je airmiles nog geldig zijn en kijk hoeveel airmiles punten je nog hebt! Vervolgens kun je een mooie vliegreis gaan maken!

Lees verder op Vakantie2GO.nl