Naar Aruba !

Ik wil niet op wintersport maar naar de zon, ik wil naar Aruba !

Ben je aan het twijfelen over je vakantiebestemming voor komende winter? Kies voor het mooie Aruba, een land met eindeloze mogelijkheden! Wij vertellen je graag over dit mooie land, wat kun je er allemaal beleven?

Zon, zee en strand

Natuurlijk kun je in Aruba genieten van het prachtige strand, de mooie blauwe zee en de warme zon. Ben je de winterkou in Nederland helemaal zat, dan kun je de kou in Aruba even helemaal vergeten. Aruba kent een groot aantal stranden, een aantal bekende zijn de Baby Beach, Rodgers Beach en Bachelor’s Beach.

Aruba Ostrich Farm

Naast de mooie stranden van Aruba en de blauw zee is er nog veel meer om van te genieten tijdens je bezoek aan Aruba. De Aruba Ostrich Farm is één zo’n geweldige plek die je moet bezoeken. Op deze struisvogelboerderij maak je kennis met tientallen struisvogels. Tijdens de rondleiding leer je over het gedrag en instinct van de struisvogel.
Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning, je kunt hiervoor terecht in de bar en restaurant. Geniet van een heerlijk koud biertje, fruit shake en de schotel struisvogelvlees. Je kunt op deze boerderij dus niet alleen kennis maken met de struisvogel, maar ook proeven wat haar smaak is.

Duiken

Als je van plan bent te gaan duiken dan is Aruba de ideale plek. Tijdens het duiken zie je prachtige koraalformaties en scheepswrakken. Bekijk tijdens het duiken ook het “Antilla wrak”, dit wrak is meer dan 100 meter lang. Het gaat hier om het grootste wrak dat momenteel te vinden is in het Caribisch gebied.

Zorg ervoor dat je altijd begeleid gaat duiken. Je kunt terecht bij verschillende duikscholen, waaronder Red Sail Sports Aruba en Aqua Windie’s Dive Center.

Winkels en restaurants

Ben je een echte shopaholic en kun je urenlang winkelen, bezoek dan één van de mooiste winkelcentra op Aruba. Winkelcentrum Palm Beach Plaza is de ideale plek om een dag door te brengen. Naast de vele winkels die je er tegenkomt kun je ook genieten van een bezoek aan de waterfonteinen en het amfitheater.
Honger en dorst hoef je niet te leiden op Aruba, er zijn vele restaurants, bars en clubs waar je kunt genieten van heerlijke cocktails, drankjes en maaltijden. Elk winkelcentrum heeft meerdere restaurants, op die manier kun je een dagje shoppen afsluiten met een lekker diner.