Nee Nee sticker

Wat is een nee nee sticker en waar kan ik die bestellen?

Een nee nee sticker is een steeds bekender wordend fenomeen en steeds meer mensen bestellen er een. Tegenwoordig heeft 1 op de 5 huishoudens een nee nee of een nee ja sticker, maar wat zijn dit precies voor stickers?
Een nee nee of een nee ja sticker is een sticker die bedoeld is om op je brievenbus te plakken, het is dus een brievenbussticker. Deze sticker is rechthoekig van vorm en past op bijna elke brievenbus. Op deze stickers is een tekst aangebracht die een bepaalde boodschap wil overbrengen, en dan met name op de kranten en post bezorgers. De boodschap die deze sticker wil overbrengen is als volgt. Met een nee nee sticker geef je 2 dingen aan. Ten eerste dat je NEE, niet geïnteresseerd bent in ongewenste reclame. Ongewenst reclame zijn bijvoorbeeld ongeadresseerde reclamefolders die een reclamefirma rondbrengt. Dit zijn folder van bijvoorbeeld bouwmarkten, supermarkten of lokale winkels. Met deze sticker geef je aan dat je dat niet in je brievenbus wilt. Het tweede punt dat een nee nee sticker duidelijk maakt is dat je ook NEE, niet geïnteresseerd bent in Huis aan huis bladen. Huis aan huis bladen zijn vaak regionale of lokale kranten die het lokale nieuws ten gehore brengen. Dit nieuws is vaak gecombineerd met een hoop reclame en is ook een enorme berg aan papier. Als je deze sticker dus op je brievenbus plakt bespaar je jezelf een hele hoop oud papier naar de papierbak te brengen en bespaar je ook nog eens een hoop op het milieu! Je kan je natuurlijk wel voorstellen dat dit papier aan reclamefolders een hoop bomen kost..

Waar kan ik een nee nee sticker bestellen?
Een Nee Nee sticker of een Nee Ja sticker is online te bestellen bij www.geenreclameontvangen.nl. Hier vind je een hoop brievenbusstickers tegen een kleine verzendvergoeding.