Telefoon abonnement te duur? Vergelijk bij Sim-stunt.nl

Wil je zo goedkoop mogelijk bellen, sms-en en internetten met je mobiele telefoon, kies dan voor een Sim only abonnement via Sim-stunts.nl. In dit artikel willen wij je graag met je kijken naar de voordelen van een Sim only ten opzichte van een telefoon in combinatie met abonnement. Het afsluiten van een dergelijke Sim only kan namelijk veel geld schelen!

Goedkope abonnementen
Er zijn tegenwoordig Sim only abonnementen voor slechts een paar euro per maand. Heb je momenteel een duur abonnement lopen i.c.m. een smartphone, dan raden wij je aan om een Sim only af te sluiten aan het einde van de looptijd. Je bent vaak het goedkoopst uit als je een smartphone los koopt (simlockvrij) en daarnaast een Sim only afsluit.
Een smartphone i.c.m. een abonnement kost je tegenwoordig al snel 30 – 60 euro per maand. Heb je een partner dan ben je met z’n tweeën dus al snel 60 – 120 euro per maand kwijt. Een behoorlijke smak geld! Je hebt altijd te maken met een looptijd van 12 – 24 maanden. Het grote nadeel is dat je nooit weet of je in de toekomst het abonnement kan blijven betalen. Wat als je werkloos raakt bijvoorbeeld? Kan jij dan de betalingsverplichtingen nog voldoen? De kosten van een Sim only liggen vele maken lager en brengt dus veel minder risico met zich mee.

Vergelijken
Om erachter te komen hoeveel een Sim only gaat kosten kun je abonnementen eenvoudig met elkaar vergelijken via Sim-stunts .Om goed te kunnen vergelijken moet je een aantal zaken wel even op een rij zetten. Bepaal voor jezelf hoeveel belminuten, sms-jes en data je nodig denkt te hebben per maand. Als je een antwoord hebt op deze vragen dan kun je de waarden opgeven in de vergelijker. Binnen enkele seconden nadat je op “Vergelijk abonnement” klikt zie je welke aanbieder het goedkoopst is! Ook zie je hoeveel belminuten, smsjes en dataverkeer je krijgt bij elke telecom provider.