Welk badpak kies jij?

Als je gaat zwemmen, kan het zijn dat je je fijner voelt in een badpak dan in een bikini. Veel dames hebben een badpak om naar het zwembad te gaan en om baantjes te trekken en als ze aan het strand gaan liggen dan hebben ze vaak een bikini aan zodat ze lekker (bijna) overal bruin kunnen worden. Maar waar voel jij je fijn in? Misschien wil je je wel graag bloot geven en voel je je erg zeker over je lichaam, vaak dragen deze dames een bikini. Dit wil uiteraard niet zeggen dat de dames die een badpak dragen zich niet zeker voelen. Het kan namelijk ook te maken hebben met wat je gaat doen. Als je een echte topzwemster bent, kan het zijn dat je veel baantjes gaat trekken en van de duikplank afspringt. Dan is het fijner om een badpak aan te hebben, ook wanneer je op het strand gaat tennissen of een andere sport gaat uitoefenen. Dit heeft dus niks met schaamte te maken, het kan gewoon zijn dat je je daarin fijner voelt en je vrijer kunt bewegen. Daarom is het een heel persoonlijke keuze welk badpak je gaat kiezen of dat je toch liever een bikini wilt dragen.

Een badpak, een bikini of beide?

Heb jij een badpak of een bikini of heb je beide in de kast liggen? Het zou zomaar kunnen dat je van beide volop gebruik maakt, of van de een wat meer in de zomer en de ander wat meer in de winter. Als je in je kast gaat kijken heb je wellicht beide in de kast hebt hangen, zowel een badpak als een bikini. Als je naar het zwembad gaat doe je dat vaak om pret te maken samen in het water of om met de kinderen te spelen en van de glijbaan af te gaan. Maar als je op vakantie gaat heb je vaak een ander doel, lekker aan het strand liggen, af en toe een duik in de zee en lekker bruin worden. Dan is de bikini vaak een betere oplossing omdat je dan lekker bruin kunt worden. Het voordeel van een badpak is wel dat je minder in hoeft te smeren dan wanneer je een bikini draagt!